Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Γεραπετρίτης για sms και απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυτά τα μέτρα έχουν λειτουργία… ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ!


 Τη στιγμή που η κοινωνία έχει λυγίσει ψυχολογικά με το αιωνόβιο και αναποτελεσματικό lockdown, ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης αποφάσισε να…παίξει προκλητικά με τις λέξεις! Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η συνέχιση του κανόνα του sms προκειμένου να μετακινηθούμε εν καιρώ lockdown, έχει ”παιδαγωγικό” χαρακτήρα”.


Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για τη διατήρηση των sms από την κυβέρνηση για δύο εβδομάδες περίπου ακόμη ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι το γραπτό μήνυμα και η απαγόρευση κυκλοφορίας έχουν «υψηλό συμβολισμό», καθώς δεν δίνουν το σήμα ότι «ξεκινάει το πάρτι». «Αυτά τα μέτρα έχουν και μια παιδαγωγική λειτουργία».

Ουσιαστικά, ο Υπουργός Επικρατείας παραδέχεται την…  παρωχημένη ”παιδαγωγική” τακτική της κυβέρνησης, να ”εκπαιδεύει” την κοινωνία με βασικό γνώμονα την απαγόρευση, τον συνεχή έλεγχο και την καταστολή! Δείχνει δηλαδή μια καχυποψία προς τους πολίτες, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι ακόμα και όταν ανοίξει η εστίαση να στέλνουν…SMS για να ελέγχονται!Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι στο πρώτο κύμα της πανδημίας, οι άνθρωποι τήρησαν κατά γράμμα τις απαγορεύσεις, γεγονός το οποίο η κυβέρνηση δεν εκμεταλλεύτηκε ώστε να ενισχύσει το εθνικό σύστημα υγείας, να προσλάβει εκπαιδευτικούς ώστε να μειωθεί η τηλεκπαίδευση και τα μαθήματα να γίνονται με λιγότερα παιδιά στην στις αίθουσες, αντίθετα άνοιξε τον τουρισμό χωρίς μέτρα με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο δεύτερο και τρίτο κύμα της πανδημίας και οι νεκροί να ξεπερνούν πλέον τους 10.000.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Πηγή: https://thefaq.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις