Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Η λοβοτομή του ανθρώπου πέτυχε τον στόχο της.

 Νίκος Πρασσάς

Η λοβοτομή του ανθρώπου πέτυχε τον στόχο της. Ο νέος αμνός ακολουθεί συντεταγμένα τον δρόμο του σφαγείου της αυτοκάθαρσης και της παράτασης ζωής ..για τους δημίους του όμως!

– Σε συνάντηση που είχαμε τρία ζευγάρια, η μία έκανε τον σταυρό της δοξάζοντας τον Θεό που έκλεισε ημερομηνία για το εμβόλιο. Φυσικά, ότι και να πεις είναι άκαρπες κουβέντες, είναι ανένδοτοι κι εμείς οι επικίνδυνοι για εκείνους.

– Εδώ, τα ζαβά κάποτε έκαναν τον σταυρό τους σαν να ερχόταν το Άγιο Πνεύμα από τους Αγίους Τόπους υποδεχόμενα τους «εθνοπατέρες» πολιτικούς απατεώνες οι οποίοι είχαν χαρίσει από την δεκαετία του ’50 τις γερμανικές αποζημιώσεις, και έκαναν μούγγα για τον ελληνικό χρυσό που πήραν οι Ναζί σε μορφή δανεισμού και δεν το ζήτησαν ποτέ όπως άλλες χώρες, έδωσαν αντιπολιτευτικό βήμα στους Γερμανοτσολιάδες λαδέμπορους μαυραγορίτες εφημεριδοϊδιοκτήτες τα Μέγαρα της Μουσικής και τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με την Παιδεία και τον Πολιτισμό, και σε τροφίμους ψυχιατρικών ιδρυμάτων παιδεραστές χάρισαν το προνόμιο του «διανοούμενου» καταστρέφοντας συστηματικά την Ελλάδα

...

δεν θα υποδεχόντουσαν το μπόλι ως θεό που το ψέκαζαν τρεις δεκαετίες πάνω από τα κεφάλια μας με τα chemtrails; Αυτό σημαίνει πώς το πείραμα πέτυχε διάνα!

Έκαναν την «αραβική άνοιξη» γκρεμίζοντας σε προκαθορισμένη ιεροτελεστία (ανθρωποθυσία) τους «Δίδυμους Πύργους» τους για τον Ευρωπαϊκό χειμώνα που θα επακολουθούσε με την οικονομική καταστροφή ελέω «ιού» με την παράλληλη απαγόρευση κυκλοφορίας του πολίτη όσο και τον περιορισμό των κινήσεών του στην «πόλη» φυλακή και σε άλλες περιοχές της χώρας (δασικοί χάρτες) λόγω Ατζέντα 20(21) μέχρι να επέλθει η τελική Ατζέντα 20(30) που σηματοδοτεί την πλήρη εξάρτηση του ανθρώπου όχι πλέον από την φύση, αλλά από το εωσφορικό εργαστήριο εξάλειψης ανθρωπίνων στοιχείων και μετατροπής του σε ρομπότ σκλάβο άνευ δικαιωμάτων.

:

Η παρουσίαση μελετών του ιδρύματός του ίδιου Μπίλι Γκέιτς από βίντεο σε κλειστό σεμινάριο πρακτόρων της CIA την 13/4/2005 περί της «νέας τεχνολογίας» για επέμβαση στον ανθρώπινο εγκέφαλο, ή την σύγχρονη λοβοτομή, που γίνεται και με την συμμετοχή ερωτήσεων από τους πράκτορες.

– ... Εδώ, έχουμε άτομα που δεν είναι φονταμεταλιστές (φανατικοί) δηλαδή είναι λιγότερο επηρρεασμένοι από την έκφραση αυτού του γονιδίου που συναντάται στους φανατικούς. Αυτή είναι ακόμη μία απόδειξη (στατιστική αναπαράσταση στον παρουσιαζόμενο πίνακα) που υποστηρίζει την υπόθεσή μας.

– Εάν διασπείρουμε αυτόν τον ιό θα έχουμε θεαματικά αποτελέσματα. Είναι σαν να κάνουμε έναν μεγάλης ισχύος βομβαρδισμό. Πηγαίνεις σε μία αγορά και ανατινάζεις όλη την αγορά!

– Λοιπόν, η υπόθεσίς μας είναι ότι αυτοί είναι φανατικοί άνθρωποι και ότι έχουν πέρα από την φυσιολογική έκφραση στον εγκέφαλό τους το γονίδιο αυτό από έναν μέσο εγκέφαλο. Εάν τους εμβολιάσουμε με αυτό θα εξαλείψουμε αυτή την υπερβατικότητα ή κακή διαγωγή. Στην επόμενη διαφάνεια έχουμε αξιοσημείωτα δεδομένα. Εδώ έχουμε δύο ακτινογραφίες εγκεφάλων δύο διαφορετικών ατόμων με δύο διαφορετικά επίπεδα έκφρασης. Την δεξιά μεσαία μετωπική γυροσκόπο και την πρόσθια μόνωση του εγκεφάλου. Ο ένας είναι φανατικός με υψηλό γονιδιακό υλικό (VMAT2 Gene) στον εγκέφαλο, και ο άλλος ένας φυσιολογικός άνθρωπος με χαμηλό επίπεδο της ίδιας γονιδιακής ουσίας, δηλαδή όχι θρησκευόμενος. Ο πρώτος διαβάζει συνεχώς θρησκευτικά βιβλία και το τμήμα του εγκεφάλου του που φαίνεται στην εικόνα είναι ακριβώς αυτό που περιέχει το γονίδο αυτό με τον αντίστοιχο χαρακτήρα κάποιου που θρησκεύεται. Ο δεύτερος δεν είναι καθόλου θρησκευόμενος αλλά ούτε διαβάζει αντίστοιχα βιβλία. Την κηλίδα στον εγκέφαλό του που βλέπετε είναι το γονίδιο που του κάνει να σιχαίνεται στο άκουσμα οτιδήποτε έχει σχέση με θρησκευτηκότητα. 

– Προτείνετε να βάλουμε μια σφαίρα στον εγκέφαλο όσων είναι φανατικοί; 

– Λοιπόν, τα δεδομένα που παρουσιάζουμε ενώπιόν σας υποστηρίζουν ότι την ιδέα που προτείνουμε και νομίζω ότι δεν θα προτείνουμε να κάνουμε εγκεφαλογράφημα (CT scan) και άλλα πειράματα σε άτομα στο Αφγανιστάν. Ο ιός θα ανοσοποιούσε το γονίδιο VMAT2 και αυτό θα είχε το αποτέλεσμα που βλέπετε εδώ, το οποίο είναι απαραίτητο για να μετατραπεί ένας φανατικός σε ένα φυσιολογικό άτομο και πιστεύουμε ότι αυτό θα έχει τεράστια αποτελέσματα στη Μέση Ανατολή. 

– Υποθέτετε ότι θα λύσει το πρόβλημα; 

– Στο παρόν σχέδιο, και η δοκιμή που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, έχουμε χρησιμοποιήσει αναπνευστικούς ιούς γρίππης ή ιούς κορώνας κόβιντ, και πιστεύουμε ότι αυτός είναι ένας ικανοποιητικός τρόπος για να αποκτήσουμε την έκθεση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού. Οι περισσότεροι από εμάς φυσικά έχουμε εκτεθεί σε αυτούς τους ιούς και είμαστε πολύ σίγουροι ότι αυτή θα είναι μια πολύ επιτυχημένη προσέγγιση.

– Αυτό είναι καταπληκτικό. Ποια είναι η συμφωνία αυτής της πρότασης;

– Το σχέδιο για τις βελόνες είναι χρηματοδοτήσεις που αποτελούν το εμβόλιο για τους θρησκευτικούς φονταμενταλιστές.

– Το έχετε προτείνει ήδη;

– Η πρόταση μόλις υποβλήθηκε και πιστεύω ότι τα δεδομένα που σας έδειξα σήμερα θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη αυτού του έργου και πιστεύουμε ότι έχει μεγάλη σημασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις