Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Πρωτοφανές: Με χρυσά & μπλε αυγά ευχήθηκε ο Κ.Μητσοτάκης «Καλή Ανάσταση» - Πουθενά οι λέξεις «Ελλάδα & Ορθοδοξία»

 


Αντιδράσεις προκάλεσε το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για την Ανάσταση, καθώς η φωτογραφία που ανέβασε είχε χρυσά και μπλε αυγά(!) σε μία πρωτοφανής κίνηση για Έλληνα πρωθυπουργό, αφού τα κόκκινα αυγά δεν είναι διακοσμητικά αλλά συμβολίζουν -όπως όλοι ξέρουν- το αίμα του Χριστού.

Παράλληλα στο μύνημά του δεν ανέφερε πουθενά τη λέξη Ορθοδοξία και Ελλάδα, ενώ συνέδεσε την Ανάσταση του Χριστού με τα... εμβόλια.

«Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους!» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter, ανεβάζοντας την κάρτα με τις ευχές του για το Πάσχα, με τα χρυσά και μπλε αυγά.

«Η ελπίδα που φέρνει το φετινό Πάσχα ας μας κρατήσει ενωμένους και αισιόδοξους, καθώς βαδίζουμε προς την Ελευθερία. Καλή Ανάσταση σε εσάς και την οικογένειά σας!», έλεγε το μήνυμα της κάρτας.


Υπενθυμίζουμε πως χθες, Μεγάλη Παρασκευή κατά παράβαση του νόμου και του συντάγματος οι σημαίες στο Μέγαρο Μαξίμου δεν επαίρονταν μεσίστιες. 

Όλα αυτά τη στιγμή που η κυβέρνηση μαζί με τους λοιμωξιολόγους έχουν λάβει μέτρα περιορισμού της Ανάστασης θέλοντας να αποτρέψουν τους Έλληνες να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη γιορτή της Ελληνορθοδοξίας. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις