Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο Κατσανέβας στο Σισμανόγλειο, ενώ πριν το εμ-βόλιο ήταν απόλυτα υγιής.


 Διασωληνωμένος νοσηλεύεται  ο Κατσανέβας στο Σισμανόγλειο, ενώ πριν το εμ-βόλιο ήταν απόλυτα υγιής. 

Έκανε το "εμ-βόλιο" της Pfizer την Τετάρτη 14 Απριλίου και την Κυριακή 18 Απριλίου παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα κρυολογήματος που οδήγησαν σε πνευμονία! 

  Αλήθεια, τι φοβερή συγκυρία και σύμπτωση να κολλήσει κάποιος "κορωνοϊό"  πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό του και ενώ τηρεί όλον αυτόν τον καιρό όλα τα μέτρα προστασίας κατά δήλωση του.....

Βέβαια τα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης παρουσιάζουν ως άλλοθι τη δήλωση Κατσανέβα, ότι "κόλλησε κορωνοϊό, πριν προλάβει να αναπτύξει αντισώματα". Αυτό του είπαν οι γιατροί τού συστήματος, αυτό δήλωσε!

Και για να μας πείσει περί της αλήθειας των λεγόμενων του μας λέει ότι είναι  ""κατά παράδοση αντισυστημικός""

Ποιός; ο Κατσανέβας!!..🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Δεν σας στάθηκε ακόμη στο λαιμό ο σανός, δεν μπουκώσατε;..τόσο πολύ εθιστήκατε πια;.....

////////////////////

Στη διασωλήνωση του Θεόδωρου Κατσανέβα προχώρησαν χθες το βράδυ οι γιατροί του Σισμανόγλεουου, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση. Ο 74χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην βουλευτής, νοσηλεύεται από τις 19 Απριλίου με κορωνοϊό. Ο κ. Κατσανέβας, όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου. «Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο κορωνοϊός αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα.

Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα» εξηγεί. Ο πρώην βουλευτής αρχικά παρέμεινε σε απομόνωση στο σπίτι του, με ήπια συμπτώματα. «Δεν σταμάτησα να εργάζομαι αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς. Την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη», σημείωνε στην ανάρτησή του.

Ωστόσο, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις