Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Κίνημα αποστράτων και στις ΗΠΑ – Μιλούν για μαρξισμό και αμφισβητούν τις εκλογές και την πνευματική υγεία του Μπάιντεν


 Σε ανοικτή επιστολή, το απόστρατο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ στρέφεται κατά του Λευκού Οίκου και αμφισβητεί την πνευματική υγεία του Τζο Μπάιντεν. Προειδοποιεί επίσης για τη στροφή των ΗΠΑ προς το μαρξισμό, καθώς και για τις εσωτερικές και εξωτερικές απειλές που θέτουν σε κίνδυνο τη συνταγματική ελευθερία του έθνους. Την επιστολή υπογράφουν 124 απόστρατοι στρατηγοί και ναύαρχοι των ΗΠΑ.

Για παράδειγμα, οι πρώην αξιωματικοί των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων προειδοποιούν για επικείμενη "διάλυση της συνταγματικής δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών". Θέτουν επίσης το ζήτημα της υποτιθέμενης απάτης των Αμερικανών ψηφοφόρων το 2020 και αμφισβητούν επίσης την ψυχική υγεία του προέδρου Μπάιντεν και την ικανότητά του να υπηρετήσει ως αρχιστράτηγος.


Η επιστολή, που αρχικά αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «flagofficers4america.com», αναφέρει:

«Αγωνιζόμαστε για την επιβιωσή μας ως συνταγματική δημοκρατία όπως καμία άλλη φορά από την ίδρυσή μας το 1776. Υπάρχει μία σύγκρουση μεταξύ των υποστηρικτών του σοσιαλισμού και του μαρξισμού και των υποστηρικτών της συνταγματικής ελευθερίας.»

»Καταρχήν, οι αμερικανικές δυνάμεις πρέπει να παραμείνουν απολιτικές και υπερκομματικές. Ωστόσο, οι υπογράφοντες θεωρούν ότι η τρέχουσα κατάσταση στις ΗΠΑ είναι τόσο καταστροφική που αισθάνονται υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουν σε αυτή την εξαιρετική κατάσταση προκειμένου να παραμείνουν πιστοί στον όρκο τους. Είναι αυτός που τους υπαγορεύει να υποστηρίζουν και να υπερασπίζονται το Σύνταγμα των ΗΠΑ ενάντια σε όλους τους εχθρούς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.»

Στην ίδια ιστοσελίδα οι αξιωματικοί αυτοπροσδιορίζονται ως εξής: «Είμαστε απόστρατοι στρατιωτικοί ηγέτες που έχουν υποσχεθεί να υποστηρίξουν και να υπερασπιστούν το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών ενάντια σε όλους τους εχθρούς, τόσο εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς. Αν και έχουμε αποσυρθεί από την ενεργό υπηρεσία, αυτός ο όρκος υποχρεώνει τον καθένα από εμάς να κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει το έθνος μας από τις απειλές για την ελευθερία του».

Οι απόστρατοι αξιωματικοί απαριθμούν σαφώς στην επιστολή τους αυτά που θεωρούν ως τους μεγαλύτερους κινδύνους για τις ΗΠΑ:


απώλεια εκλογικής δικαιοσύνης και παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία,

άνοδος της κομμουνιστικής Κίνας και διείσδυση της,

παράνομη μετανάστευση,

επανάληψη των συνομιλιών για την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν και

ολοκλήρωση του έργου του αγωγού Keystone.

Απώλεια της εκλογικής ακεραιότητας λόγω «τυραννικών τακτικών εκφοβισμού»

Χωρίς δίκαιες και ειλικρινείς εκλογές που να αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια τη «βούληση του λαού», η συνταγματική δημοκρατία της Αμερικής θα χαθεί, αναφέρει η επιστολή.

Έτσι, η ακεραιότητα των εκλογών απαιτεί τη διασφάλιση της νόμιμης ψήφου και της καταμέτρησης ανά πολίτη. Οι νόμιμες ψήφοι προσδιορίζονται από τους ελέγχους που εγκρίνονται από τα κρατικά νομοθετικά όργανα με τη χρήση δελτίων ταυτότητας, επαληθευμένων υπογραφών κ.λπ.

«Σήμερα, πολλοί αποκαλούν τέτοιους λογικούς ελέγχους ‘ρατσιστικούς’ σε μια προσπάθεια αποτροπής δίκαιων και έντιμων εκλογών. Η χρήση ρατσιστικών όρων για την αποτροπή της απόδειξης επιλεξιμότητας είναι από μόνη της μια τυραννική τακτική εκφοβισμού».

Εξωτερική απειλή: «Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη απειλή»

Οι υπογράφοντες ζητούν επίσης αυστηρότερη καταστολή του κινεζικού κομμουνιστικού καθεστώτος: «Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη εξωτερική απειλή για την Αμερική. Η καθιέρωση συνεταιριστικών σχέσεων με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν την πορεία τους προς την παγκόσμια κυριαρχία, στρατιωτικά, οικονομικά, πολιτικά και τεχνολογικά. Πρέπει να επιβάλουμε περισσότερες κυρώσεις και περιορισμούς για να αποτρέψουμε τον στόχο τους για παγκόσμια κυριαρχία και να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της Αμερικής».

Οι πρώην αξιωματικοί ασκούν κριτική στον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την επανάληψη των συνομιλιών για την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν ως εξής:

«Η ψυχική και σωματική κατάσταση του Αρχιστράτηγου (σ.σ. εννοούν τον Πρόεδρο) δεν μπορεί να αγνοηθεί. Πρέπει να είναι σε θέση να παίρνει γρήγορες και ακριβείς, ζωτικής σημασίας αποφάσεις εθνικής ασφάλειας, ανά πάσα στιγμή, παντού, μέρα και νύχτα».

Και προσθέτουν: «Οι πρόσφατες ερωτήσεις της ηγεσίας των Δημοκρατικών σχετικά με τις διαδικασίες για τους κωδικούς για τα πυρηνικά στέλνουν ένα επικίνδυνο μήνυμα εθνικής ασφάλειας στους πυρηνικά οπλισμένους αντιπάλους, εγείροντας το ερώτημα, ποιος είναι επικεφαλής. Πρέπει πάντα να έχουμε μια αδιαμφισβήτητη ιεραρχία».

Η επανενεργοποίηση της ελαττωματικής πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν θα οδηγήσει το Ιράν στην απόκτηση πυρηνικών όπλων και επίσης στο να λάβει τα μέσα για να τα προμηθεύσει, προειδοποιούν οι υπογράφοντες την επιστολή. Θεωρούν ότι διαταράσσει τις ειρηνευτικές πρωτοβουλίες στη Μέση Ανατολή και «υποστηρίζει ένα τρομοκρατικό έθνος, του οποίου τα συνθήματα και οι στόχοι είναι 'Θάνατος στην Αμερική' και 'Θάνατος στο Ισραήλ'.

Οι πρώην αξιωματικοί ζητούν να αποτραπεί η νέα συμφωνία Κίνας-Ιράν και να μην προωθηθεί η πυρηνική συμφωνία με το Ιράν. Αντίθετα, οι ΗΠΑ θα πρέπει να υποστηρίξουν τις ειρηνευτικές πρωτοβουλίες της Μέσης Ανατολής, τις «συμφωνίες του Αβραάμ» και το Ισραήλ.

Αμφισβητήσιμη ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων γύρω από το Καπιτώλιο

Οι υπογράφοντες την επιστολή βλέπουν έναν ακόμη δυναμικό κίνδυνο στο γεγονός ότι ο αμερικανικός στρατός αναπτύσσεται γύρω από το Καπιτώλιο χωρίς λόγο. Χιλιάδες στρατιώτες, «πολιτικά πιόνια», καλούνται να περιπολούν κατά μήκος του φράχτη υψηλής ασφάλειας γύρω από το Καπιτώλιο για να αποτρέψουν μια ανύπαρκτη απειλή.

Αυτό, μαζί με τη «δύναμη της πολιτικά ορθής πολιτικής, όπως η διχαστική θεωρία περί ρατσισμού», θα αποβεί εις βάρος της πολεμικής αποστολής του στρατού. «Αποτρέπει σοβαρά την προθυμία να διεξάγει και να κερδίζει τους πολέμους του έθνους», προξενώντας σημαντικό πρόβλημα εθνικής ασφάλειας.

«Λογοκρισία της γλώσσας και της έκφρασης: τυραννική μέθοδος της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης»

Οι υπογράφοντες την επιστολή ζητούν επίσης την κατάργηση της προστασίας των Τεχνολογικών Κολοσσών (Big Tech) του άρθρου 230. Αναφέρονται στην ασυλία που παρέχεται σε διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το Facebook, το Google και το Twitter σχετικά με ορισμένους περιορισμούς στο περιεχόμενο τρίτων που δημιουργείται από χρήστες και φιλοξενείται ή δημοσιεύεται στις πλατφόρμες τους.

«Η ελεύθερη ροή πληροφοριών είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια της δημοκρατίας μας, όπως αποδεικνύεται από την ελευθερία του λόγου και του Τύπου στην 1η Τροποποίηση του Συντάγματός μας. Η λογοκρισία της γλώσσας και της έκφρασης, η διαστρέβλωση της γλώσσας και η διάδοση της παραπληροφόρησης από κυβερνητικούς αξιωματούχους, ιδιωτικούς θεσμούς και μέσα ενημέρωσης είναι μια μέθοδος καταστολής της ελεύθερης ροής πληροφοριών, μια τυραννική μέθοδος που χρησιμοποιείται στις κλειστές κοινωνίες. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό σε όλα τα μέτωπα, ξεκινώντας από την κατάργηση του άρθρου 230 για τη μεγάλη τεχνολογία».

Απαντώντας στους επικριτές της επιστολής – μεταξύ τους και η Χίλαρι Κλίντον - ο υποστράτηγος ε.α. Joe Arbuckle, ο οποίος οργάνωσε την επιστολή, δήλωσε: «Είναι κρίσιμο οι απειλές για την εθνική μας ασφάλεια να γνωστοποιούνται στον αμερικανικό λαό και αυτός είναι ο κύριος σκοπός της επιστολής. Η σιωπή θα ήταν παράβαση καθήκοντος.»

«...Η χώρα μας έχει κάνει μια σκληρή στροφή προς τα αριστερά, προς τον σοσιαλισμό και μετατρέπεται σε μια μαρξιστικής μορφής τυραννική κυβέρνηση», κατέληγε η επιστολή, καλώντας «όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν τώρα σε τοπικό, κρατικό ή/και εθνικό επίπεδο για να εκλέξουν πολιτικούς εκπροσώπους που θα δράσουν για να σώσουν την Αμερική και τη συνταγματική μας δημοκρατία και να καταστήσουν υπόλογους εκείνους που βρίσκονται επί του παρόντος στην εξουσία».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις