Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

«Kορονοπάσχα» σε μεγάλο ξενοδοχείο του Λουτρακίου…


 Διαβάστε την καταγγελία του αναγνώστη μας, που αφορά πασχαλινό γλέντι, το οποίο έγινε σε μεγάλο ξενοδοχείο του Λουτρακίου, παρά τις απαγορεύσεις..

Χριστός Ανέστη και χρονια πολλά! Εύχομαι ότι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειες σας!

Σας γράφω γιατί καλό θα ήταν να αναφέρεται στο ιστολόγιο σας ένα άσχημο και προσβλητικό περιστατικό που σήμερα στην περιοχή του Λουτρακιου και έγινε καταγγελία στο Α.Τ λουτρακιου.

Είναι ντροπή για την ξενοδοχειακή μονάδα @@@@@@@@@@@@@@@, να υπάρχει γλέντι 40 – 50 ατόμων σήμερα την ημέρα του Πάσχα στην ταβέρνα του ξενοδοχείου που υπάρχει μπροστά στην θάλασσα.

Είχαν τοποθετήσει περίπου 6 σούβλες εκμεταλευόμενοι το «κρυφό» της τοποθεσίας παρανομώντας αγνοώντας όλα τα μέτρα και τις απογορευσεις που ισχύουν λόγω της πανδημίας. Ίσως να ήταν και ανοιχτή η επιχείρηση και να λειτούργησε παράνομα (Αυτό με επιφύλαξη).

Είναι ντροπή για μια Α.Ε αυτού του μεγέθους να μην τηρεί και να μην εφαρμόζει τα μέτρα λόγω της πανδημίας λειτουργώντας στα κρυφά, εν αντιθέση με όλες τις άλλες επιχειρήσεις είναι κριμα και άδικο διοτι τήρησαν τα μέτρα, δεν λειτούργησαν και περιμένουν υπομονετικά την άρση των περιορισμών παρόλο που όλοι γνωρίζουμε πως η ημέρα του Πάσχα για τις ταβέρνες, τις καφετέριες και την εστίαση γενικότερα αποτελεί πολύ σημαντικό κεφάλαιο στα έσοδα τους.

Στο σύνολο των επιχειρήσεων του Λουτρακιου ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις τήρησαν τα μέτρα και ήταν σωστές και τίμιες σε όλο αυτό που περνάμε.

Πραγματικα είναι ΝΤΡΟΠΗ για την συγκεκριμένη επιχείρηση!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις