Τρίτη 4 Μαΐου 2021

«Απόβαση» 182 παράνομων μεταναστών στην Καλαμάτα - «Γεμάτοι» κορωνοϊό πέρασαν όλο το Αιγαίο ανενόχλητοι!

 Έφτασαν λίγο μετά τις 7 εχθές το απόγευμα στο λιμάνι της Καλαμάτας οι 182 λαθραίοι μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν στη θαλαμηγό White Angel και η οποία είχε αποπλεύσει ανενόχλητη από την Τουρκία με προορισμό την Ελλάδα.

Αφού διέπλευσε όλο το Αιγαίο χωρίς να ασχοληθεί κανείς, από τις ελληνικές αρχές λίγο πριν προσεγγίσει τις ελληνικές ακτές και βάσει πάγιας διαδικασίας δήλωσε «ακυβερνησία», (ως είθισται) απαιτώντας από το λιμενικό σώμα, την άμεση και χωρίς χρονοτριβή ρυμούλκησή τους στο πλησιέστερο λιμάνι, όπως και έγινε καθώς το λιμενικό έσπευσε σε χρόνο ρεκόρ προκειμένου να τους μεταφέρει στην Καλαμάτα.  


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σκάφος ξεκίνησε το ταξίδι του από την Τουρκία πριν από 13 ημέρες με προορισμό την Ελλάδα και όχι την Ιταλία, ενώ ακόμα δεν έχει τελειώσει η καταγραφή των στοιχείων των 182 ατόμων, προκειμένου να γίνει γνωστή η εθνικότητά τους, αν γίνει, καθώς οι αλλοδαποί θα δώσουν ότι ονόματα θέλουν και όποια χώρα σκεφτούν εκείνη τη στιγμή.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρισκόταν κατά την άφιξη της θαλαμηγού στο λιμάνι της Καλαμάτας για να υποβληθούν οι λαθραίοι μετανάστες σε covid test, με τα πρώτα τεστ να είναι θετικά.

Όπως ήταν λογικό, τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού αλλάζουν το σχεδιασμό για τη «διαχείριση»  των 182 ατόμων, αφού πρώτη σκέψη ήταν, αφού γίνει η καταγραφή, με λεωφορεία να μεταφερθούν στους ανάλογους καταυλισμούς μεταναστών προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία μόνιμης εγκατάστασης στην Ελλάδα.

Πλέον οι μετανάστες θα μείνουν στις αποθήκες του λιμανιού, όπου θα τους παρασχεθεί φαγητό από το Δήμο Καλαμάτας, ενώ η Περιφέρεια Πελοποννήσου μετέφερε κουβέρτες και στρώματα. Επίσης, από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρίσκονται εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

Φυσικά θα τονιστεί στους αλλοδαπούς σε αυστηρούς τόνους ότι πλέον απαγορεύεται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για οποιοδήποτε λόγο καθώς αυτό θα είναι παράνομο.

Η Ελληνική Λύση από την πλευρά της εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο αναφέρεται στη μαζική απόβαση παράνομων μεταναστών στην Καλαμάτα.

Αναλυτικά:


«Η απόβαση 182 παράνομων μεταναστών στην Καλαμάτα αποδεικνύει ότι η Ελλάδα είναι «ξέφραγο αμπέλι» και συνιστά μέγιστο εθνικό κίνδυνο.

Το γεγονός ότι 182 μάχιμοι άνδρες διασχίζουν το Αιγαίο με θαλαμηγό και καταλήγουν σε ελληνικό έδαφος, αποδεικνύει ότι δεν μιλάμε πλέον ούτε για πρόσφυγες ούτε για «κατατρεγμένους», αλλά για εισβολείς.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ  απαιτεί την άμεση και άνευ όρων απέλαση τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις