Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

META TON EMBOΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ... Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57ετών ο Δημοσιογράφος Στέφανος Σιμωτάς


 Απέραντη η θλίψη για τον κόσμο την δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Σαν κεραυνός έπεσε η λυπηρή είδηση του πρόωρου χαμού του Δημοσιογράφου ειδικού τύπου Στέφανου Σιμωτά.

Σε ηλικία μόλις 57 ετών, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του eviathema.gr Στέφανος Σιμωτάς, έφυγε απροσδόκητα από την ζωή την Δευτέρα 17/05.

Πρόσφατα του είχε χορηγηθεί και η δεύτερη δόση του εμβολίου ενώ τις τελευταίες ώρες ήταν αρκετά καταβεβλημένος από την διαδικασία.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο και τον καλό λόγο στο στόμα. Η είδηση του πρόωρου χαμού του έσπειρε την θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Η ομάδα του eviathema.gr εύχεται θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!!!!

Λίγα λόγια για την Στέφανο Σιμωτά:

Ο Στέφανος Σιμωτάς ήταν απόφοιτος της σχολής Δημοσιογραφίας “Όμηρος”. Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων ΕΔΗΠΗΤ ενώ από το 1987 είχε εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς επίσης αρθρογραφούσε σε πληθώρα site ενημερωτικού τύπου. Ήταν Υπεύθυνος πολιτικής προστασίας ΣΕΔΑΠ καθώς επίσης μέλος στο Σύλλογο εθελοντών δασοπροστασίας Αττικής Πάρνηθας.  Μέλος στους φίλους του δάσους με αριθμό μητρώου F 115. Μέλος στο ΙΔΑΦΚ ( ίδρυμα διαχείριση ανθρώπινων φυσικών καταστροφών. Μέλος στην ένωση ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Έκανε εμβόλιο όπως βγήκε και το έγραψε δημόσια στις 10 Μαΐου και μετά από 7 ημέρες  ... Καλό του ταξίδι ...καλό του πέρασμα ..
Ότι και να λένε εκτός από αυτούς τους θανάτους, δεν ξέρουμε τι άλλες παρενέργειες θα έχει σε 5 με 10 χρόνια ...
Δική σας η ευθύνη λοιπόν, δική σας και η επιλογή αν θα το κάνετέ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις