Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

NEA BOMBA - Η ΓΑΛΛΙΚΗ BOYΛΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ! ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ MME ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ


 Νίκη των λαών στη Γαλλική Βουλή. Νίκη της Ευρώπης των λαών κατά της ψευδο-υγειονομικής ελίτ : οι βουλευτές απέρριψαν το άρθρο 1 του νομοσχεδίου που προέβλεπε τη δημιουργία ενός Pass Sanitaire για επιστροφή στην κανονικότητα που ουσιαστικά θα διχοτομούσε τη κοινωνία και θα γκετοποιούσε και θα καταδίκαζε σε κοινωνικό αποκλεισμό από δραστηριότητες μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Οι υγειονομικές διακρίσεις τέλος. Οι βουλευτές του MODEM καταψήφισαν ομόφωνα. Μόνο οι βουλευτές LREM και του Agir Ensemble ψήφισαν υπέρ.

Tην Τρίτη 11 Μαΐου, τη δεύτερη ημέρα της εξέτασης του νομοσχεδίου για την έξοδο από την κρίση στην υγεία, οι βουλευτές καταψήφισαν τη θέσπιση του υγειονομικού πιστοποιητικού, απορρίπτοντας το άρθρο 1 με 108 ψήφους κατά 103. Το κείμενο του νόμου περί υγειονομικής περίθαλψης θα εξεταστεί στις 18 Μαΐου από τη Γερουσία. Αλλά όλα δεν έχουν τελειώσει, η κυβέρνηση μπορεί να προσφύγει σε μια δεύτερη συζήτηση του νομοσχεδίου.

Ποιο είναι αυτό το δελτίο υγείας που αποτελεί αντικείμενο πολλών αντιπαραθέσεων στην Εθνοσυνέλευση; Υποχρεωτικό για ορισμένες δραστηριότητες που διεξάγονται σε γαλλικό έδαφος και για ταξίδια εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτός ο υγειονομικός μηχανισμός, ψηφιακός ή έντυπος πρέπει να περιλαμβάνει έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι δεν έχετε μολυνθεί με το Covid-19, δηλαδή αρνητικό ιολογικό τεστ σε λιγότερες από 72 ώρες, είτε πιστοποιητικό φυσικής ανοσίας, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού στο Covid-19.

Εικόνα
ΥΠΕΡ

Δεν είναι χρήσιμο για δραστηριότητες καθημερινής ζωής, το υγειονομικό πέρασμα θα πρέπει να είναι προσωρινά υποχρεωτικό για τη μετάβαση σε “μέρη όπου τα πλήθη συνδυάζονται”, όπως γήπεδα, φεστιβάλ, θέατρα και άλλα μέρη που συγκεντρώνουν περισσότερα από 1000 άτομα.
Το δελτίο υγείας θα είναι μια συσκευή που θα επιτρέπει την πρόσβαση σε ορισμένες δραστηριότητες αναψυχής στην εποχή του Covid-19, όπως η μετάβαση σε γήπεδο για παρακολούθηση ποδοσφαιρικού αγώνα ή συναυλία. “Πρέπει να είμαστε σαφείς: το υγειονομικό δελτίο είναι το κλειδί για την ελευθερία”, δήλωσε ο Cédric O, υπουργός που προσκλήθηκε στο Εurope 1 στις 30 Απριλίου. “Θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή με προοδευτικό και ασφαλή τρόπο.” Από την άλλη πλευρά, δεν θα απαιτείται “στους χώρους εργασίας, εκπαίδευσης, σε δημόσιες υπηρεσίες, μουσεία, βιβλιοθήκες, πολυκαταστήματα, αγορές, χώρους διακοπών ή λατρευτικούς χώρους”, αναλυτικά ο Πρωθυπουργός αυτήν τη Δευτέρα, Μάιος 10.

Εάν ο όρος της χρήσης του σε αυτά τα μέρη έχει οριστεί προς το παρόν σε ποσότητα 1000 ατόμων, οι ικανότητες λήψης θα μπορούσαν, από την πλευρά τους, “να αυξηθούν προσεκτικά σε αναλογίες που δεν έχουν καθοριστεί ακόμη”, υποστηρίζει το Επιστημονικό Συμβούλιο. Οι ξένοι τουρίστες, από την πλευρά τους, πρέπει να έχουν αυτό το δελτίο για να ταξιδέψουν στη Γαλλία.

Λάβετε υπόψη ότι η χρήση της κάρτας υγιεινής δεν θα σας επιτρέψει να απαλλαγείτε από τη χρήση μάσκας ή να παραιτηθείτε από την ανάγκη επαρκούς αερισμού των κλειστών περιοχών.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις