Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Νέα Σμύρνη: Σοκάρει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση - Επιδειξίας την ακολούθησε σπίτι της

 Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από νεαρό άνδρα το βράδυ της Τετάρτης. Εφιαλτικές στιγμές έζησε η γυναίκα στη Νέα Σμύρνη καθώς επιδειξίας, την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της με το περιστατικό να καταγράφεται σε βίντεο.

Η γυναίκα προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία για το περιστατικό.

Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η γυναίκα ανέβασε τόσο βίντεο όσο και φωτογραφίες του άνδρα, τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση. Το περιστατικό συνέβη έξω από την πολυκατοικία, όπου μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στον σταθμό του τραμ στην Αιγαίου.

Σύμφωνα με το nstv, η κοπέλα ανέφερε: «χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριό του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Πράγματι στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας και να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτά μετά αφού ανοίγει και μπαίνει μέσα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτα, κοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις