Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Σοκ στη Ρωσία: Εκνευρίστηκε με το κλάμα μωρού και το πέταξε από τον πέμπτο όροφο


 Ένας άνδρας κατηγορείται ότι σκότωσε μωρό 18 μηνών αφού το πέταξε από το μπαλκόνι πέμπτου ορόφου στη Ρωσία. Ο 42χρονος Αλεξέι Λεφτσένκο συνελήφθη και φέρεται να να ομολόγησε ότι πέταξε το παιδί από το μπαλκόνι επειδή τον ενοχλούσε το κλάμα του. Αν καταδικαστεί για φόνο θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Το αγοράκι βρέθηκε νεκρό με μία πλαστική σακούλα τυλιγμένη γύρω από το κεφάλι του αφού το είχαν αφήσει μόνο του μαζί με τον δράστη στο διαμέρισμα του Λεφτσένκο στη δυτική πόλη του Κίροφ.

Ο Λεφτσένκο φέρεται να είχε καλέσει δύο γυναίκες σπίτι του για να τα πιούν στις 11 Μαΐο. Η μία από τις γυναίκες, η 26χρονη Ξένια, έφερε και το μωρό της στη συγκέντρωση. Ο μικρούλης κοιμόταν στην κούνια του όταν τελείωσε το αλκοόλ και οι δύο γυναίκες πήγαν να αγοράσουν, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, αφήνοντας το παιδί να κοιμάται και τον Λεφτσένκο να κάνει μπέιμπι σίτινγκ.

Ενώ οι γυναίκες δεν είχαν επιστρέψει ακόμη, το μωρό ξύπνησε και λέγεται ότι άρχισε να κλαίει και να ζητεί τη μαμά του. Οι ερευνητές είπαν ότι ο Λεφτσένκο αρχικά προσπάθησε να κάνει το παιδί να σωπάσει τυλίγοντάς του μία πλαστική σακούλα γύρω από το κεφάλι του, αλλά εκείνο συνέχισε να κλαίει με τον άνδρα να το πετά από τον πέμπτο όροφο του κτιρίου όπου βρισκόταν, σύμφωνα με την Αστυνομία. Το μωρό βρέθηκε αναίσθητο στο έδαφος ώσπου εντοπίστηκε από μία έφηβη οποία σοκαρισμένη κάλεσε την Άμεση Βοήθεια. Οι νοσηλευτές κήρυξαν το παιδί νεκρό όταν το εξέτασαν στο σημείο, ενώ αυτό είχε ακόμη την πλαστική σακούλα στο κεφάλι του. Ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση αφού ομολόγησε. Οι μονάδες επιβολής του νόμου άνοιξαν ποινική υπόθεση για αμέλεια εναντίον των τοπικών κοινωνικών υπηρεσιών που γνώριζαν για την αναφερόμενη κατάχρηση αλκοόλ από τη μητέρα του παιδιού αλλά δεν παρενε΄βησαν για να προστατεύσουν το αγόρι. Η έρευνα συνεχίζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις