Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Στην Ελλάδα «σιωπούν»! Χαμός με το πιο μικρό τσιπάκι του κόσμου που μπαίνει σε άνθρωπο, vid

 


Νέα παραστατική απεικόνιση για το μέγεθός του, αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Από το 2000 προειδοποιούσε ο Λιακόπουλος – Διεθνή ΜΜΕ κάνουν αναφορά, αλλά στην Ελλάδα μόνο το el.gr έγραψε σχετικά

Η αποκλειστική αποκάλυψη του el.gr για το μικρότερο μικροτσίπ στον κόσμο, το οποίο μπορεί να εμφυτευθεί στον άνθρωπο, έχει γίνει ήδη θέμα σε μεγάλα ενημέρωσης του πλανήτη, όπως το Russia Today και η Deutsche Welle, στην Ελλάδα όμως τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης ακόμα «σιωπούν».

Δεν τολμούν άραγε να δικαιώσουν τον Λιακόπουλο, ο οποίος από το 2000 προειδοποιούσε για αυτή την εξέλιξη;;;


Υπενθυμίζεται πως, όπως αποκάλυψε το el.gr, ερευνητές του Columbia Engineering ανέφεραν πως δημιούργησαν το μικρότερο single-chip system, με όγκο κάτω από 0,1 κυβικό χιλιοστό, το οποίο είναι ορατό μόνο με μικροσκόπιο και μετράει τα πάντα μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Αργότερα το τσιπάκι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για συναλλαγές, ταυτοποίηση και ιατρικό φάκελο (ΕΔΩ).

Δείτε ένα καινούριο βίντεο απεικόνισης από το Russia Today για να πάρετε αίσθηση του πόσο ΜΙΚΡΟ είναι αυτό το τσιπάκι!

Ο επικεφαλής της μελέτης Ken Shepard λέει, ότι η ανακάλυψη θα μπορούσε να είναι επαναστατική στην ανάπτυξη ασύρματων, μικροσκοπικών, εμφυτεύσιμων ιατρικών συσκευών, που μπορούν να ανιχνεύσουν πολλά πράγματα μέσα στο σώμα. Η ομάδα πιστεύει, ότι η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλινικές εφαρμογές και τελικά να εγκριθεί για ανθρώπινη χρήση.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Το τσιπ είναι εμφυτεύσιμο και ενέσιμο, χωρίς να απαιτείται επιπλέον συσκευασία.

ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις