Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Διοικητής νοσοκομείου Αγρινίου: «Η κυβέρνηση γνώριζε για την 100% θνητότητα στη ΜΕΘ κορωνοϊού»


 Ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου, Ανδρέας Τσώλης, του νοσοκομείου δηλαδή με σχεδόν 100% ποσοστό θνητότητας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τον κορωνοϊό, υποστήριξε πως το υπουργείο Υγείας αλλά και η 6η ΥΠΕ γνώριζαν την κατάσταση που επικρατούσε. 

Μέχρι σήμερα στη ΜΕΘ κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου έχουν νοσηλευτεί 41 ασθενείς, από τους οποίους οι 38 είχαν χάσει τη ζωή τους στη μονάδα, ενώ ένας διακομίστηκε στη Θεσσαλία και άφησε την τελευταία του πνοή εκεί μετά από δύο ημέρες. Ο 40ος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο είναι το ποσοστό των θανάτων και στην κλινική κορονοϊού, όπου από τους 580 ασθενείς που νοσηλεύτηκαν μέχρι σήμερα, οι 61 έχασαν τη ζωή τους. Συνολικά σε ΜΕΘ και κλινική κορωνοϊού οι νεκροί ανέρχονται συνολικά σε 101. Αριθμός ιδιαίτερα ανησυχητικός.

«Τα στοιχεία της νοσηλείας Covid αλλά και των ΜΕΘ-COVID και οι θάνατοι δηλώνονται κάθε μέρα από υπηρεσιακούς παράγοντες όλων των νοσοκομείων της χώρας. Επομένως, εικόνα για την κατάσταση έχει και το υπουργείο Υγείας και η αρμόδια ΥΠΕ» σημείωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου, μιλώντας στο Mega.

Αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση γνώριζε πως υπάρχει πρόβλημα με τη θνητότητα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο εδώ και 6 μήνες και δεν έκανε τίποτα! 

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις