Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

10.000 ευρώ προστέθηκαν στο χρέος της ΝΔ για να διαφημίσει στο Facebook το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη!


 Το είδατε το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πόσο καλό είναι το εργασιακό νομοσχέδιο – λαιμητόμος εργασιακών δικαιωμάτων;

Αν ναι, δεν είστε ο μόνος, μιας και η Νέα Δημοκρατία «αγόρασε» πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές του στους χρήστες Facebook, πληρώνοντας ένα ποσό ανάμεσα στα 1.500 και τα 2.000 ευρώ.



Συνολικά, τις τελευταίες 15 ημέρες η ΝΔ έχει δαπανήσει πάνω από δέκα χιλιάδες ευρώ για πληρωμένες διαφημίσεις σε Facebook και Instagram, με πιθανώς πιο χρήσιμη και ουσιαστική τη διαφήμιση της βόλτας του «χαρούμενου ταξιδιώτη» Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αστυπάλαια!



Την τιμητική του έχει φυσικά και το δημοφιλές εργασιακό νομοσχέδιο του κ. Χατζηδάκη, με δεκαπέντε διαφορετικές χορηγούμενες δημοσιεύσεις.



Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η Νέα Δημοκρατία κατέκτησε την πρώτη θέση ως προς τις διαφημιστικές δαπάνες στο ελληνικό Facebook, για την εβδομάδα 7 με 13 Ιουνίου. Ένα πράγματι αξιοσημείωτο κατόρθωμα, αν σκεφτεί κανείς ότι άφησε πίσω την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και το Υπουργείο Υγείας, σε μια περίοδο όπου το ζήτημα του να πειστούν οι πολίτες για την ασφάλεια και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού έναντι του Covid-19, είναι το μεγάλο στοίχημα για τη χώρα μας. Προφανώς για τη Νέα Δημοκρατία, το πλέον κρίσιμο είναι η πληρωμένη προπαγάνδα, δεδομένου του ότι ο κ. Χατζηδάκης μοιάζει απολύτως ανήμπορος να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο στις δημόσιες εμφανίσεις του.



Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το προωθητικό υλικό του νομοσχεδίου υπογράφεται από την Ελληνική Κυβέρνηση.  Τις διαφημίσεις όμως τις πληρώνει η Νέα Δημοκρατία. Για να εμφανιστούν, όχι στη σελίδα της, αλλά στην προσωπική σελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη!



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Πηγή: avgi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις