Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Από το 2021, η λέξη «βλαξ» άλλαξε έννοια και παίρνει αυτήν που είχε ανέκαθεν γιατί δεν επιδέχεται την ερμηνεία του «NEO..»

 


Νίκος Πρασσάς

– Βλάκας δεν είναι μόνο αυτός που δεν σκέφτεται, αλλά και αυτός που βάζει το προσωπικό συμφέρον πάνω από όλα!

– Από το 2021, η λέξη «βλαξ» άλλαξε έννοια και παίρνει αυτήν που είχε ανέκαθεν γιατί δεν επιδέχεται την ερμηνεία του «νέο..», όπως είθισται στη νεοταξίτικη λογική της «νέας τάξης πραγμάτων», αφού τα «πράγματα»» θα είναι οι εναπομείναντες βλάκες. Βλαξ είναι αυτός που άγεται και φέρεται όπως το παιδί από την καραμέλα, ή όπως ο αφελής από τον φιλοτομαρισμό του, ότι θα ζήσει ακόμη περισσότερο για να επιβαρύνει τους υγειώς σκεπτόμενους με το «δημοκρατικό» αποτέλεσμα της πλειοψηφίας των Α(χ)ρίστων. 

:

«Υψηλότερος από τον αναμενόμενο αριθμός νεαρών ανδρών που εμφάνισαν καρδιακές φλεγμονές μετά την δεύτερη δόση των mRNA εμβολίων κατά της COVID-19 -Pfizer/BioNTech και Moderna». Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρουν στοιχεία που διαθέτουν τα «Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων» των ΗΠΑ (CDC), όπως μεταδίδει το Reuters.

Ως γνωστόν ο Έλληνας Καθηγητής Φαρμακολογίας κ. Δημήτρης Κούβελας, που αποκάλεσε «ανήθικο τον εμβολιασμό νεώτερων και υγιέστερων ανθρώπων», καθώς κανείς δεν ξέρει τί θα συμβεί, αφού δεν παρουσιάστηκαν μόνον οι «σπάνιες», όπως τις ονομάζουν τώρα βραχυπρόθεσμες παρενέργειες, αλλά και πιθανές μακροπρόθεσμες, δεδομένου ότι τα εμβόλια δεν έχουν δοκιμαστεί σε επαρκές χρονικό διάστημα, όπως προβλέπεται κανονικά.

...

Για του λόγου το αληθές, παραθέτω τις Οδηγίες προς εμβο...λιασμένους και ενδιαφερόμενους μέσα από τα επίσημα φυλλάδια του Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

• Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα από περίπου 4 ημέρες έως 4 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό, θα πρέπει να αναζητήσετε επειγόντως ιατρική συμβουλή: 

Ένας νέος, σοβαρός πονοκέφαλος που δεν βοηθάται από τα συνηθισμένα παυσίπονα 

Ή επιδεινώνεται ένας ασυνήθιστος πονοκέφαλος που φαίνεται χειρότερος όταν ξαπλώνετε ή σκύβετε χαμηλά 

Ή μπορεί να συνοδεύεται από θολή όραση, ναυτία και εμετό, δυσκολία με την ομιλία σας, αδυναμία, υπνηλία ή κρίσεις επιληψίας για πρώτη φορά, ανεξήγητοι μώλωπες στο δέρμα 

Ή τοπική αιμορραγία, δύσπνοια, πόνος στο στήθος, οίδημα στα πόδια ή επίμονο κοιλιακό άλγος.

• Θα είναι ασφαλές το εμβόλιο Covid;

Τα εμβόλια δεν μπορούν να εγκριθούν από τον ρυθμιστή του Ηνωμένου Βασιλείου (Ρυθμιστικός Οργανισμός Φαρμάκων και Προϊόντων Υγειονομικής Περίθαλψης - MHRA) έως ότου έχουν δοκιμαστεί αυστηρά ώστε να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας. Επομένως, σε αυτό το στάδιο της δημόσιας ανάπτυξης, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι πληρούν αυτά τα πρότυπα.

• Θα σας προστατεύσει το εμβόλιο;

Το εμβόλιο COVID-19 που είχατε έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την πιθανότητα να πάσχετε από νόσο COVID-19. Κάθε εμβόλιο έχει δοκιμαστεί σε περισσότερα από 20.000 άτομα και πολλά έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές χώρες.

Μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να αποκτήσει το σώμα σας κάποια προστασία από το εμβόλιο. Όπως όλα τα φάρμακα, κανένα εμβόλιο δεν είναι απολύτως αποτελεσματικό, επομένως θα πρέπει να συνεχίσετε να λαμβάνετε συνιστώμενες προφυλάξεις για να αποφύγετε τη μόλυνση –πλύσιμο χεριών, μάσκα και κοινωνική απόσταση. Μερικοί άνθρωποι ενδέχεται να εξακολουθούν να νοσήσουν από COVID-19 παρά το ότι έχουν εμβολιαστεί.

Συνέλλην(ιδ)ες, έχοντας όλα αυτά υπ' όψη στο μυαλό και στην καρδιά κι όχι μόνον τις διακοπές ή την «καλοπέραση», μπορείτε κάνοντας τα τεστ, όπου απαιτείται ή χρειάζεται, να επιβιώσετε χωρίς να βάζετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας από ένα μη υπεύθυνο (προ)σχεδιασμένο μπόλιασμα που προξενεί κινδύνους, και ακόμη περισσότερους με την πάροδο του χρόνου, για να μην πω θανάτους. Τα μέσα δικτύωσης στο Η.Β. είναι πλέον γεμάτα από καθημερινά περιστατικά θανάτου κι ανθρώπους όλων των ηλικιών που θρηνούνται σαν να έχουμε πόλεμο, με γιατρούς και νοσοκομεία να αποσιωπούν τα γεγονότα, όσο και να χρειάζονται την βοήθεια νομικής κάλυψης οι συγγενείς των νεκρών, για να εκδώσουν τα πορίσματα θανάτου. Ζητήστε να σας υπογράφουν χαρτί πριν βάλετε το μπόλι ή βόλι στο κορμί σας. Οργανωθείτε νομικά. Μην δέχεστε να γίνεστε πειραματόζωα. 

Δημοκρατία δεν έχουμε; Ή την χάσαμε κι αυτή με το Μνημόνιο ατομικής εξόντωσης μετά το προ δεκαετίας οικονομικής διάλυσης;

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις