Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Βόλος: 32χρονος έγινε εκατομμυριούχος σε ένα βράδυ – «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί»


 Η νύχτα που έγινε εκατομμυριούχος: Ένας Βολιώτης συμμετείχε σε τουρνουά πόκερ. Το συγκεκριμένο τουρνουά έλαβε χώρα στην Τσεχία. Μάλιστα, ο 32χρονος παίκτης πόκερ κατάφερε να κερδίσει το ποσό του 1.000.000 ευρώ. Ο Βολιώτης πάλεψε με πολλούς παίκτες επί έξι ημέρες στα τραπέζια του King’s Resort.

Το King’s Resort αποτελεί ένα καζίνο και βρίσκεται στην περιοχή Rozvadov της Τσεχίας. Ο Έλληνας παίκτης κατάφερε να κερδίσει 541 παίκτες που συμμετείχαν στο τουρνουά. Μάλιστα, κατέκτησε τη μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία σε τουρνουά πόκερ. Αυτό, συνέβη τόσο από άποψη κύρους του θεσμού, όσο και από πλευράς χρηματικού επάθλου.

Ο Βολιώτης λίγο μετά την κατάκτηση της μεγάλης νίκης του, δήλωσε: «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο παιχνιδιού μου από την αρχή. Σε ένα level δεν πήγαν καλά τα πράγματα για μένα, όταν είχαμε μείνει 4, αλλά τελικά όλα δούλεψαν καλά για εμένα».

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε και στην καλή κλήρωση των θέσεων στο τελικό τραπέζι «Είχα πολύ καλή θέση στο τελικό τραπέζι. Ήμουν δεύτερος σε μάρκες με πλεονέκτημα θέσης στον chip leader και μετά από εμένα ήταν το short stack. Αν διάλεγα εγώ τις θέσεις μας στο τελικό τραπέζι, ακριβώς έτσι θα τις επέλεγα. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Ο 32χρονος παίκτης πόκερ από τον Βόλο είναι γνωστός online με το screen name «mexican222». Παίζει κατά κύριο λόγο cash games σε μεγάλα όρια, έχοντας αρκετές επιτυχίες και σε online τουρνουά. Μάλιστα, δεν παίζει ιδιαίτερα συχνά σε live τουρνουά, ενώ αυτό σκοπεύει να το διατηρήσει, καθώς συμμετέχει σε πέντε με έξι φεστιβάλ το χρόνο. Πάντως, το βέβαιο είναι πως θα του μείνει αξέχαστη, η νύχτα που έγινε εκατομμυριούχος.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις