Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Πετράλωνα: Έχει ξαναβιάσει ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας

 Πρόσφατα αποφυλακισμένος φέρεται να είναι ο 35χρονος που αναζητεί η Αστυνομία για τον βιασμό στα Κάτω Πετράλωνα.

Το 2020 φέρεται να έχει αποφυλακιστεί έπειτα από 5 χρόνια φυλάκισης και πάλι για υπόθεση βιασμού, ο 35χρονος

που κατηγορείται για τον βιασμό 50χρονης καθαρίστριας, το Σάββατο, σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα.

Ο φερόμενος ως δράστης, είχε φυλακιστεί το 2015 για βιασμό. Όπως κατήγγειλε η 50χρονη, ενώ καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών στα Κάτω Πετράλωνα, ο 35χρονος την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του, όπου την βίασε κατ' επανάληψη.

Η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η Αστυνομία τον έχει ταυτοποιήσει και τον αναζητά.

«Χτυπούσε τη μητέρα του που ήταν επίσης καθαρίστρια»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που βρήκε την κακοποιημένη καθαρίστρια «Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια» ανέφερε στον ΑΝΤ1.

Ακόμα όπως ανέφερε η ίδια έπειτα από επικοινωνία με το θύμα «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο. Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα».

«Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».Μάλιστα η ίδια μάρτυρας αναφέρει ότι ο 35χρονος που καταγγέλλεται ως δράστης «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του» που τυχαίνει να είναι κι εκείνη καθαρίστρια.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις