Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Επίθεση στη Μονή Πετράκη: "Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό" υποστήριξε ο 37χρονος που έριξε το βιτριόλι


 Στον ιερέα ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή - Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Μπορεί στους αστυνομικούς να εμφανίστηκε αμετανόητος αμέσως μετά τη σύλληψή του, υποστηρίζοντας πως έριξε το βιτριόλι στους Μητροπολίτες επειδή τον καθαίρεσαν, ωστόσο πλέον τα «γυρίζει».

Εξερχόμενος λοιπόν από τον εισαγγελέα και καθώς τον οδηγούσαν στον ανακριτή, ο 37χρονος που επιτέθηκε με το καυστικό υγρό στο Συνοδικό Δικαστήριο στη Μονή Πετράκη, τραυματίζοντας επτά Μητροπολίτες, τον γραμματέα του δικαστηρίου, αλλά και τον αστυνομικό που τον συνέλαβε, υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως θα κάνει κακό, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

«Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό, ζητώ συγγνώμη, τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.


Σημειώνεται ότι στον 37χρονο ιερέα, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς ράσα στον εισαγγελέα, ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή.

Σιωπηλός, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι, έφθασε συνοδεία αστυνομικής δύναμης στην Ευελπίδων, ενώ νωρίτερα είχε οδηγηθεί στο Δρομοκαΐτειο προκειμένου να εξεταστεί από ψυχίατρο.


Μετά τον εισαγγελέα, ο 37χρονος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.
Στην Ευελπίδων ο κατηγορούμενος για την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.06.2021
Στην Ευελπίδων ο κατηγορούμενος για την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη
Υπενθυμίζεται ότι ενώ το Συνοδικό Δικαστήριο επικύρωνε την καθαίρεσή του, καθώς ήταν μπλεγμένος σε μια υπόθεση ναρκωτικών το 2018 στη Βέροια, ο 37χρονος έβγαλε δύο μπουκάλια με καυστικό υγρό και άρχισε να το πετά στους ιερωμένους που ήταν στην αίθουσα, τραυματίζοντας επτά Μητροπολίτες, τον γραμματέα, αλλά και τον αστυνομικό που άκουσε τις φωνές και έσπευσε να τον συλλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, o δράστης είχε στην κατοχή του δύο μπουκάλια των 750 ml, ενώ εκτόξευσε το βιτριόλι από απόσταση περίπου 10 μέτρων.
Σε έρευνα επίσης που έγινε, εντοπίστηκαν πάνω του και ηρεμιστικά χάπια.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις