Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Χαροπαλεύει 42χρόνος μετά το εμβόλιο της AstraZeneca – «Σήμερα, αύριο θα μας φύγει» λέει η αδερφή του

 Χαροπαλεύει 42χρονος, που νοσηλεύεται στην εντατική, από τη Δευτέρα του Πάσχα, μετά τη διάγνωση του συνδρόμου Guillain Barre και θρόμβωση που

παρουσίασε δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca.

Όπως υπογράμμισε η αδερφή του συντετριμμένη «και θρόμβωση έπαθε, αλλά μπήκαμε στο νοσοκομείο με Guillain Barre. Την θρόμβωση την έπαθε στο πόδι. Έπαθε υποτροπή της σκλήρυνσης από το Guillain Barre και έκανε φλεγμονές στο κεφάλι. Είμαστε στην εντατική από τη Δευτέρα του Πάσχα και απ’ ό,τι φαίνεται σήμερα, αύριο θα μας ‘φύγει’».

Χαροπαλεύει 42χρονος που είχε ενημερώσει ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Παράλληλα, επεσήμανε ότι όταν ο αδερφός της πήγε στο κέντρο υγείας Χολαργού στις 20 Απριλίου, για το εμβόλιο της AstraZeneca και ενημέρωσε το υγειονομικό προσωπικό πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και αναρωτιέται η ίδια «το θέμα είναι αυτοί στο εμβολιαστικό κέντρο του Χολαργού που τους είπε όλο το ιστορικό του, ότι παίρνει ανοσοτροποιητικά, μυοχαλαρωτικά, το ένα, το άλλο… Πώς έναν άνθρωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας του κάνανε το εμβόλιο και δε το AstraZeneca;».

Αφού πέρασαν δέκα μέρες από τον εμβολιασμό του, τη Μεγάλη Παρασκευή, υποτροπίασε και έκανε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και μετά από μία ημέρα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του νοσοκομείου σε ιδιωτική κλινική όπου παρέμεινε για σχεδόν τέσσερις εβδομάδες, με χορηγία του υπουργείου πήγαμε και συμπληρώνει “την Τρίτη τον πήρε η γιατρός του πάνω στους Αγίους Αναργύρους. Μου λένε τώρα οι γιατροί ‘Πώς του το κάνανε τo AstraZeneca;’”.

Σύμφωνα με την αδερφή του, ο 42χρονος ήταν υπέρμαχος των εμβολίων και προσθέτει «έβλεπε όλα αυτά που λένε στην τηλεόραση για τα εμβόλια και αυτούς που δεν κάνουν, που θα αρρωστήσουν. Φοβόταν μην αρρωστήσουμε εδώ μέσα στο σπίτι, οι γονείς μου κλπ. Λένε συνέχεια ‘Κάντε το’ και ‘Κάντε το’; Ναι, και ο μπαμπάς μου έκανε και τις δύο δόσεις του Pfizer, αλλά ο μπαμπάς μου δεν έχει κάτι. Και η μαμά μου έκανε την πρώτη δόση του AstraZeneca, δεν έχουν κάτι όμως οι άνθρωποι».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις