Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Είναι δικό τους το παιχνίδι και το τελειώνουν ή το αρχίζουν όπως τους συμφέρει!... Ναι, αλλά δεν με ρώτησες γιατί το κάνουν;


 Νίκος Πρασσάς

– Θα ήθελα να σας ρωτήσω τη γνώμη σας. Γιατί σήμερα οι διαπροσωπικές σχέσεις διαλύονται, αφού πρώτα έχεις δώσει πολλά;

– Επειδή, ο άνθρωπος σύμφωνα και με το πρόγραμμα της ΝΑΣΑ, «Σχέδιο Άρτεμις», λαμβάνει την ρομποτική ή υβριδική μορφή του –την σιωπηλή «προσωπικότητα» ενός ταγμένου μηχανήματος προς έναν σκοπό, σε μεταστατική μορφή «υβριδίου» πρώτα λόγω μπολιάσματος, μέχρι την ολότελη μετατροπή του DNA του σε ένα άβουλο μη αυτενεργές ον, αλλά ετερόβουλο προς πάσαν χρήσιν μέσω κατευθύνσεων και οδηγιών άλλων παραγόντων, είτε θετικών είτε αρνητικών. Το όνομα «Άρτεμις» έχει δύο έννοιες που ταιριάζουν με το αποτέλεσμα του υπό κατασκευήν νέου υβριδίου. Στη δωρική του μορφή «Άρταμις» έχει αναγνωριστεί η λέξη «άρταμος», δηλαδή «σφαγέας», ετυμολογία που συνδέεται άμεσα με τη βίαιη φύση της θεάς και φυσικά την στενή σχέση της με τον θάνατο. Η άλλη εκδοχή είναι, ότι προέρχεται από την λέξη «αρτεμής», η οποία σημαίνει «ήρεμος, ήσυχος, ακίνητος». Επειδή, σύμφωνα με την κρυφή γνώση, το έτος που διανύουμε δεν είναι το 2021, όπως γράφεται, αλλά μείον 5 χρόνια, άρα 2016. Σε 5 χρόνια από τώρα και σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, το έτος της πρώτης Ατζέντα (20)21 θα γίνουν όλα όσα γράφουν εφικτά, άρα και δρομολογημένα όπως τα προγραμμάτισαν. Και μετέπειτα στην περαιτέρω μετεξέλιξή του αυτό το νεοεκκολαπτόμενο υβρίδιο σε «χίμαιρα», ήδη φτιάχνονται τέτοια ανθρωποειδή στην Κίνα, που θα εκτελεί διαταγές και όχι να αυτενεργεί, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα ως αυτεξούσιο. Όλα αυτά τα «παράξενα» είχαν συμβεί και στο «άγνωστο» παρελθόν της απαγορευμένης ιστορίας. Ζούμε ακριβώς στο μεταίχμιο της απο–ανθρωποποίησης προς την «υπερανθρώπινη» μεταμόρφωση, και που στην ουσία σημαίνει ένα υπάκουο δυνατό ήρεμο και έτοιμο προς εκτέλεση διαταγών φονικό εργαλείο για την κατάκτηση του διαστήματος στους αναμεταξύ τους πολέμους των εξωγήινων και των ανθρώπινων λοιπών πληθυσμών του Σύμπαντος. Δηλαδή, το «Star Wars» του κινηματογράφου τους (εικονική μαρτυρία) είναι υπαρκτό, όπως και η Ελληνική Μυθολογία (προφορική μαρτυρία). Απλώς έτυχε να βιώσουμε την μετατροπή του ανθρώπου σε έναν ακόμη επαναλαμβανόμενο γενίτσαρο στην υπηρεσία του Συστήματος για να πολεμήσει εναντίον των πρώην συνανθρώπων του με την βοήθεια αυτή τη φορά της «τεχνολογίας». Μέχρι τώρα οι παρεμβάσεις γίνονταν ψυχοπνευματικά με την επίκληση δαιμόν(ικ)ων (πνευμάτων). Δηλαδή γινόμαστε μάρτυρες στην μετατροπή της ανθρώπινης νοημοσύνης προς μία κβαντικής μορφής υπόσταση ή νέας τεχνολογικής επιταγής «τεχνητή σκέψη». Η οποία παρουσιάζεται ως «θετική» παρενέργεια στην αρνητική φύση του ανθρώπου, δίχως να λένε και την υπόλοιπη αλήθεια για την «τεχνολογική επανάσταση».

– Και πώς έφτασε ο άνθρωπος να είναι αρνητικός;

– Αφού τον μετάλλαξαν πρώτα προς αυτήν την κατεύθυνση τα 245 τελευταία χρόνια «επαναστάσεων» δια μέσου της ...«δημοκρατίας» της Λευκής σατανιστικής Αδελφότητος με την οποίαν τον καθοδηγούν παραποιώντας την αρχέγονη Πίστη του και τον διοικούν δίχως να διοικείται, όπως νομίζει, αφού λοξοδρομεί μέσω των μεθοδευμένων τροπών της κοινωνίας βαπτίζοντας το μη φυσιολογικό σε «κανονικό», παραποιώντας παράλληλα την ίδια την φύση. Καμία σχέση με τις αρχές του άλλοτε Ελληνικού Πολιτισμού που θα αποτελεί μέρος της κρυφής γνώσης στο εγγύς μέλλον για τα εγγόνια και δισέγγονά μας δίχως γονιδιακή συνέχεια, αφού θα είναι κλώνοι και χίμαιρες του εργαστηρίου.

– Κατάλαβα. Είναι δικό τους το παιχνίδι και το τελειώνουν ή το αρχίζουν όπως τους συμφέρει!

– Ναι, αλλά δεν με ρώτησες γιατί το κάνουν;

– Γιατί;

– Για να αποτρέψουν τον άνθρωπο να κάνει την δική του αληθινή επανάσταση, που στην ουσία πρέπει να είναι κάτι διαφορετικό, κι όχι όπως κάνουν αυτή με την ανατροπή ή «revolution». Ή να το πω όπως το έλεγε ο άλλοτε σοφός λαός, «Άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλοιώς», αφού αυτοί φτιάχνουν τις ιδεολογίες, και αυτοί πληρώνουν με τα δάνεια τις χώρες και τα κόμματα για να παίζουν το θέατρο που βλέπεις στα Ξενοβούλια όλου του κόσμου.

– Ναι, το πιστεύω και εγώ. Γιατί παρατηρώντας τις λεπτομέρειες σε δική μου κατάσταση, έβλεπα σε ανύποπτες στιγμές κάποια ...περίεργη και αλλοπρόσαλη κάπως συμπεριφορά στον πρώην αρραβωνιαστικό μου. Έδειχνε και έκανε τον άγγελο σαν να ήταν ο τέλειος άνθρωπος. Όμως στην σημαντική επιθυμία μου, μου έφερνε προβλήματα και δυσκολίες, και τελικά δεν γινόταν ποτέ και τίποτα σε ένα τακτό διάστημα του χρόνου.

– Έχω πολλές εμπειρίες από την προσωπική μου ζωή και μέσα ακόμη από γνωριμίες άλλων ανθρώπων που μου εμπιστεύθηκαν το δάκρυ τους και άλλοι μου περιέγραψαν ακόμη και την αφαίρεση ενέργειας από υποτίθεται δικούς τους ανθρώπους έως συγγενείς, όσο και από αδιάφορα άτομα στο εργασιακό τους περιβάλλον. Και στο τέλος ένοιωθαν πάντα εξαντλημένοι. Αυτοί είναι οι άψυχοι που σου ρουφούν ενέργεια, γι’ αυτό και «Ο καλός καλό δεν βλέπει», επειδή οι λεγόμενοι «watchers» προγραμματίζουν την ζωή σου με δυστυχία μέσα από την συνάντησή σου με άλλα άτομα είτε στο να κάνεις οικογένεια ή φιλία. Από εδώ και στο εξής στο εσκεμμένο πρόγραμμα αποξένωσης του ανθρώπου από τον περιβάλλοντα χώρο του, όσο και τους συναθρώπους σου γενικότερα, θα δεις και θα βλέπεις ακόμη περισσότερα, αφού ευτυχώς τα συνειδητοποιείς πλέον λόγω προσωπικής εμπειρίας. Μην παραξενεύεσαι από την συμπεριφορά των συνανθρώπων που θα αρχίσει να γίνεται επιθετικότερη, είναι δρομολογημένη. Είμαστε πλέον ανοικτοί κι εκτεθειμένοι στόχοι και όχι στο απυρόβλητο όσοι φέρουμε ή εκπέμπουμε ενέργεια θετική, άσχετο εάν δεν μας αγγίζει η παρενέργειά τους. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ακόμη και για τον θάνατο.

– Γιατί δεν κάνουμε επανάσταση;

– Επειδή είναι δική τους ενέργεια και οι προσπάθειες θα καταλήξουν υπέρ αυτών. Άλλωστε ζούμε στην Τεχνολογική Επανάσταση. Άσε που χρειάζεσαι και χρήματα για να βρεις «επαναστάτες» και μισθοφορικό στρατό, γιατί όπως θα ξέρεις κανείς δεν εργάζεται τσάμπα ή και ποιος θα πληρώσει τον εξοπλισμό; Εξ άλλου εάν και δεν υπήρχαν ποτέ χρήματα σε περιόδους κρίσης, ο Χίτλερ «βρήκε» χρήματα και εξόπλισε έναν τεράστιο στρατό πλήρως εξοπλισμένο με τα τελευταία όπλα και τεχνολογία της τότε εποχής, αλλά και άλλά τόσα «προνόμια». που δεν γνωρίζεις ούτε θα μάθεις ποτέ! Η δική μας ενέργεια λέγεται Παλιγγενεσία, αλλά οι άνθρωποι βρίσκονται διηρημένοι λόγω θρησκειών, δοξασιών και ιδεολογιών, γι’ αυτό και πάντα (είναι προγραμματισμένο και μεθοδευμένο να) αποτυχαίνουν. Άσε, που και αυτές οι έννοιες έχουν πλέον στοχοποιηθεί για να σε λένε «φασίστα» οι αρνηθέντες την ανθρώπινη υπόστασή τους. Όλες οι επαναστάσεις που αναφέρονται στο σχολικό εγχειρίδιο περιορισμένης μάθησης και λαθεμένου τρόπου διδαχής, όπως και στα υπόλοιπα ευρέως διαδεδομένα βιβλία άνευ ευθύνης και υπόστασης στοιχείων, αφού είναι πλασ(μα)τ(ικ)ά το αυτό ισχύει. Γι’ αυτό και εάν είναι να γίνει κάτι για τους ανθρώπους γινόταν ανέκαθεν, αλλά και κατευθύνεται, εξ ουρανού από τον (μηχανής) Θεό, τον οποίο στις ημέρες της «ευτυχίας» τον ξεχνάς, αλλά και τον υβρίζεις από χαρά, που μάλλον σημαίνει δυστυχία.

:

Πατριωτισμός, η αγάπη προς την Γη των πατέρων, όπου υπάρχουν οι νεκροί, οι αγώνες και τα μνημεία προς απόδειξη και ενίσχυση της μνήμης μέσω της ιστορίας.

Έθνος, όμιλος ανθρώπων με συγκεκριμένο «έδαφος» και γεωγραφική κατανομή.

Εθνικισμός, η ενεργητική κατάφαση της έννοιας του έθνους, να υποστηρίζεις με κάθε τρόπο την πίστη σου στο δικός σου γένος.

Εθνισμός, η πίστη στο έθνος δίχως μάχες και αγώνες για τον έλεγχο των εδαφικών συμφερόντων όλου του πλανήτη από τρίτους, ώστε να εξαλείφεται (προσωρινά) η «εδαφική» διαφορά της αντιπαλότητας, αφού κάθε Συμβόλαιο έχει ημερομηνία λήξης για να καταλήγει στον έχοντα την «διαιτησία».

Διεθνισμός, η επιβολή του ύπνου σε όλες τις φυλές και τα γένη, οι οποίες όσο και θα αναμιγνύονται αναμεταξύ τους παύουν να αντιδρούν εθνικιστικά ή θρησκευτικά.

Δράσις, ο πρόξενος της αντίδρασης λόγω «ιδεολογικών» διαφορών.

Αντίδρασις, η έλλειψη του ατομικού ενδιαφέροντος, αφού η συντεταγμένη της μελλοντικής κοινωνίας θα βρίσκεται στον αποτελεσματικότερο ψυχοσωματικό έλεγχο του ανθρώπου μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και της καθοδήγησης μέσω οδηγιών. Ο οποίος καθίσταται πειθήνιο όργανο στον Ιδιοκτήτη του κόσμου (οίκος), που διοικεί και επιβάλλει την Εξουσία του (νόμος) «οικονομικά». Ήδη επιτυγχάνεται με την εκπαίδευση των παίδων και κορασίδων στα σχολεία, όπου οι μαθητές ως κατευθυνόμενο σύνολο μιμούνται σαν τις μαϊμούδες με τις καθοδηγίες του διδασκάλου, που δεν δίνει γνώση πλέον, αλλά ασκεί ρόλους προς τον νέο και την νεανίδα για να μην αυτοσχεδιάζουν μέσω της «λογικής», παρά να παιδεύονται εκτελώντας την λειτουργία του καλουπιού στο οποίο εθίστηκαν, όταν εισέρχονται στην κοινωνία ως άλογοι εργάτ(ρι)ες ή δούλοι/ες. Αφού δεν θα παράγουν προς ίδιον όφελος, αλλά προς «κοινόν», το οποίο στην πράξη δεν τους ανήκει, πόσο μάλλον στις ημέρες μας που ο πλούτος παραδίδεται στους «δανειστές» –όπως π.χ. οι μέλισσες που εκτρέφονται για να τους παίρνει ο άνθρωπος το μέλι, ο δυνατός παίρνει από τον αδύναμο, αντί να «ανταλλάσσει» («έθνος μελισσών», Αριστοτέλης).

Ώστε ο επιβαλλόμενος «Πόλεμος των Άστρων» να βγει από το παραμύθι που φώλιασε στο υποσυνείδητο του εφηβικού ανθρώπ(ακ)ου της νέας γενιάς ως εικονική πραγματικότητα και να γίνει πραγματική. Με άλλα λόγια οι υπηρεσίες Όλων των ανθρώπ(ακ)ων στην διάθεση του Νέου Ηγέτη της Παγκοσμιοποίησης για την κατάκτηση άλλων Κόσμων.

– Αυτός ο Ηγέτης είναι τόσο δυνατός άνθρωπος για να ηγείται όλων των άλλων;

– Όχι, αυτός είναι ο «θεός» που δημιούργησε τον κόσμο, στον οποίον αναφέρεται η «βίβλος», οι «στοές», οι «ιδεολογίες» και «θρησκείες» τους που σε ισλαμοποιούν για να μην έχεις την δύναμη πλέον ούτε να αντιδράσεις. Είναι αυτοί που έχουν τα οφίτσια και σε διοικούν, σε δικάζουν, σε νοσηλεύουν, σε, σε ...θάβουν με την ευχή του σατανά τους, επειδή όλα τα εξαρτημένα αυτών των θεσμών άτομα είναι κρατικοδίαιτα. Ο Εωσφόρος έχει μεν την δύναμη να σε εξαφανίσει από το μάτριξ μόνον, κι όχι από την Ζωή. Χρησιμοποιεί τον φόβο σου για να σε κάνει ακόλουθο και υποτακτικό του. Σε προστάζει, σε καταπιέζει, σε καθοδηγεί.

Προσκύνησε λοιπόν κορόιδο, Έλλην(ιδ)α, την υπερηφάνεια της καταγωγής σου σε όλους αυτούς που ζούνε από το αίμα σου για να ζεις εσύ από την ζητιανιά του σκατού τους!

...

Δηλαδή δεν είναι ο Εις και Μοναδικός Θεός ο Υπάρχων (Ο ΩΝ), στον Οποίον πίστεψαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι Έλληνες, για να μην αναφέρονται στην μελλοντική ιστορία, αφού τους μετέτρεψαν θρησκειολογικά σε «12θεϊστές» ή «άθεους», εκείνοι οι οποίοι κάρφωσαν στον σταυρό τον Έλληνα Ιησού Χριστό και με τον ίδιο σταυρό επισημαίνουν την θρησκεία του «χριστιανισμού» ως εκπρόσωπο των οπαδών που τους καρφώνουν καθημερινά στο μαρτύριο της προσκυνημένης ψευδοζωής του Φόρου ή με τον σταυρό ως σύμβολο κάρφωσαν πολιτισμούς για να τους πάρουν τα πλούτη των ιθαγενών και τις γαίες μετατρέποντάς τους σε δούλους. Το ίδιο θα συμβεί αν εξακολουθήσουν οι σημερινοί εναπομείναντες αυτών να υπακούουν σαν νο(μι)μοταγή πρόβατα και ψηφίζουν «ηγέτες», που τους παραχαράσσουν την Πίστη της Ορθοδοξίας, τα εδάφη και τον πλούτο τους για να τα παραδώσουν στον Δυνατό (ΕΕ, άλλοτε ΕΣΣΔ). Με μόνο αντάλλαγμα να απολαμβάνουν τον «κατώτατο μισθό» του επιδόματος μέχρι την επόμενη ανακυκλώσιμη δόση ανάσας.

Θα είναι απλά ένας ακόμη μύθος, ανάμεσα στα τόσα άλλα φανταστικά «αφηγήματα», για να μην ξεχωρίζουν μεταξύ τους οι μάζες, αφού δεν θα παράγουν Πολιτισμό και Ιστορία, ασχέτως ακόμη κι αν η πέτρα ξεχωρίζει από τον βράχο στην φύση. Η μάσκα εκτός από το να σου δίνει προστασία λόγω βλακείας, επιτελεί αυτό ακριβώς το έργο της απομόνωσης, όσο και η απαγόρευση της μετακίνησης, όπως ακριβώς στα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα μη σεβασμού της ατομικής προσωπικότητας και αξιοπρέπειας.

Η οποία τόσο πολύ αναφέρεται στην ορολογία της «παγκοσμιοποίησης», όχι όμως από άποψη οικολογικού ενδιαφέροντος όσο χειραγώγησης του δυναμικού της προς νέα «οικονομική» εκμετάλλευση και διευθέτηση για την τελειότερη εξάρτηση (μη ιδιοκτησία) του νέου συντεταγμένου ανθρώπου στην πληρωμή του Φόρου για την επιβίωση –βίος από την βία, και όχι ζωή, όπως «ευ ζειν», που είναι προνόμιο της άρχουσας τάξης των 300 της λΗστας Forbes. Αλλά και αυτό ακόμη ρυθμίζεται σε μισθοφόρο άνευ αποδοχών, με τροφή καθημερινής υπηρεσίας, ανανέωση οπλισμού μέχρι τελικής πτώσεως στον Άγνωστο Πόλεμο επιβίωσης που σου δίδαξαν μέσα από τα μυθιστορήματα των «επώνυμων» συγγραφέων και τέκνων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις