Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο θάνατος 5 λεπτά πριν τον αγώνα που τον συγκλόνισε

 O Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι έχασε τη γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό του Roland Garros, με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση τα ξημερώματα της Δευτέρας, αποκαλύπτοντας ότι η γιαγιά του πέθανε 5 λεπτά πριν να ξεκινήσει ο τελικός του στο Roland Garros.

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τη γιαγιά του

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «στη ζωή δεν έχουν να κάνουν όλα με τη νίκη ή την ήττα. Έχουν να κάνουν με το να απολαμβάνεις κάθε στιγμή είτε είσαι μόνος σου είτε με άλλους. Το να ζεις μια ζωή χωρίς μιζέρια και άσχημες καταστάσεις.

Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις νίκες είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν να μπω στο γήπεδο η πολυαγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη για τη ζωή».

Με συγκινητικά λόγια μιλάει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη γιαγιά του

Αναφερόμενος στη γιαγιά του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επισημαίνει ότι «ήταν μια σοφή γυναίκα, η πίστη για τη ζωή και η θέληση της οποίας να δίνει και να προσφέρει, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου ανθρώπου που έχω γνωρίσει».

«Είναι σημαντικό να υπάρχουν στον κόσμο περισσότεροι άνθρωποι σαν εκείνη. Γιατί άνθρωποι σαν εκείνη σε κάνουν να ζωντανεύεις. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα που είναι εντελώς αφιερωμένη σε αυτήν και μόνο αυτήν» σημειώνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και απευθυνόμενος στην γιαγιά του, καταλήγει «σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατό».



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις