Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

52χρονος Ιερέας παρακαλούσε 14χρονη από τη Λάρισα να εγκαταλείψει τους γονείς της και να μείνει μαζί του


 52χρονος Ιερέας: Πρόκειται για το περιστατικό ενός ιερέα, ο οποίος παρακαλούσε 14χρονη από τη Λάρισα να εγκαταλείψει τους γονείς της και να μείνει μαζί του. 

Μάλιστα 52χρονος Ιερέας: Λεπτομέρειες για την υπόθεση

Αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη βρέθηκε ένας ιερέας. Ο ίδιος «πολιορκούσε» μια ανήλικη προκειμένου να βρεθεί μαζί της. Δεν δίστασε μάλιστα να ταξιδέψει από την Κύπρο στην Ελλάδα για να την συναντήσει και να κάνει πράξη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Ιερέας παρακαλούσε 14χρονη να μείνει μαζί του.

Σύμφωνα με την «Ελευθερία», πρόκειται για 52χρονο ιερέα που ζει μόνιμα στην Κύπρο. Ο ίδιος συνομιλούσε διαδικτυακά με μία ανήλικη κοπέλα από την Λάρισα, μικρότερη των 15 ετών. Ο ίδιος μάλιστα δεν δίσταζε να της στείλει φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο. Επίσης, της ζητούσε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να εγκαταλείψει την οικογένειά της για να ζήσει μαζί του στην Κύπρο.Η εκδίκαση της υπόθεσης του ιερέα

Τελικώς βρέθηκε αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη και καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματικό πρόστιμο 10.800 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις