Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Αγία Βαρβάρα: Τραγική σύμπτωση, στην ίδια γειτονιά είχε βρεθεί νεκρή σε κάδο η 6χρονη Στέλλα (βίντεο)

 Η υπόθεση της δολοφονίας (σύμφωνα με τα όσα εξετάζουν οι Αρχές) της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα «ξυπνάει μνήμες» στην πολύπαθη γειτονιά.

Πριν από 4 χρόνια, είχε σημειωθεί τραγωδία με την 6χρονη Στέλλα, την οποία είχε σκοτώσει ο ίδιος ο πατέρας της

Ο θάνατος της 64χρονης,η οποία βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Τον σύζυγο της ψάχνει η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αφού την πυροβόλησαν στο κεφάλι.

«Η κόρη μου άκουσε κάτι σαν βεγγαλικά, βγήκε στο μπαλκόνι και βρήκε τη γυναίκα πεσμένη», λέει αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν γύρω στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης.

«Πλησίασα και είδα τη γυναίκα πεσμένη κάτω. Δεν είχε τις αισθήσεις της, ξεψυχούσε μπροστά μας. Τη γνώριζα τη γυναίκα, ήμασταν τόσα χρόνια γείτονες. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, γιατί δεν είχα δει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν ξεκινήσει τις έρευνες ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από τους οικείους της, ενώ όλη την νύχτα οι αρχές έψαχναν τον σύζυγο της 64χρονης, με τον οποίο ήταν σε διάσταση.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί και οι έρευνες συνεχίζονται. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 64χρονη έχει και μια κόρη. Την προανάκριση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Η οδός Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα, όπου έγινε το συμβάν, αποκλείστηκε από την Αστυνομία.

Το χρονικό της τραγωδίας με την 6χρονη Στέλλα - Την σκότωσε ο πατέρας της και πέταξε τη σορό της στα σκουπίδια

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2017, ο (τότε) 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε η κορούλα του, η οποία, είχε και κινητικά προβλήματα και φοβόταν ότι... είχε πέσει θύμα αρπαγής.

Στην καταγγελία του, είχε αναφέρει ότι βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και πιθανόν ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα. Γι' αυτό, όταν ξύπνησε το πρωί, είδε το σπίτι αναστατωμένο, μάλλον από διαρρήκτες και το παιδί άφαντο, όπως είχε αναφέρει στις αρχές.

Ο (τότε) 61χρονος, πήγε το άλλο κοριτσάκι του στο σχολείο, ύστερα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, όπου οδηγήθηκε ο πατέρας για κατάθεση, ενώ εκδόθηκε ανακοίνωση αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και παράλληλα έγιναν έρευνες σε όλη την περιοχή, καθώς οι ισχυρισμοί του πατέρα δεν έπεισαν από την αρχή τους αστυνομικούς.

Η μητέρα του παιδιού, νοσηλευόταν στο Τζάνειο μετά από χειρουργική επέμβαση και είχε πάρει εκτάκτως εξιτήριο ώστε να πάει στο σπίτι για να παρακολουθεί τις έρευνες για το κοριτσάκι της.

Ύστερα από 12 ώρες ανάκριση, ο πατέρας ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε το παιδί του και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον κάδο που είχε πετάξει το πτώμα της εξάχρονης, η σορός της οποίας βρέθηκε μέσα σε μια πλαστική σακούλα.

Ο ίδιος είχε αναφέρει στις αστυνομικές αρχές ότι ότι έσφιξε χωρίς να το θέλει περισσότερο το κορίτσι στην αγκαλιά του, με αποτέλεσμα να το στραγγαλίσει. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο πατέρας είχε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε αντικαταθλιπτικά φάρμακα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις