Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

AINTE XAΛΑΛΙ... ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ!!! Freedom Pass: Δωρεάν αεροπορικά με την Air Μπαχάλ - Το δώρο Μητσοτάκη στους νέους 18-25 (βίντεο)

 Δεν σταματούν οι προσφορές! Καθώς οι νέοι 18 έως 25 ετών μπορούν με τα 150 ευρώ που θα πάρουν από την κυβέρνηση για να εμβολιαστούν να ταξιδέψουν...

με την αεροπορική εταιρεία διεθνούς φήμης «Air Μπαχάλ». 

Άλλωστε αφού ήδη θα έχουν δείξει πως έχουν περίσσιο θάρρος κάνοντας το εμβόλιο, μόνο και μόνο για να πάρουν το «χαρτζιλίκι» της κυβέρνησης, το ταξίδι με την συγκεκριμένη εταιρεία θα τους φανεί παιχνιδάκι. 

Φυσικά θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με εικόνες της Παναγίας, με κανέναν Σταυρό κτλ. 

Αν όλα πάνε καλά λοιπόν τότε θα μπορούν να λένε στο μέλλον στα παιδιά και στα εγγόνια τους για μία ακόμη εμπειρία ζωής που ζήσαν (και επιβίωσαν). Και όλα αυτά! Προσφορά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Να σημειώσουμε πως καλό θα είναι να έχουν αγοράσει ένα αλεξίπτωτο πριν ταξιδέψουν, αλλά γι' αυτό δίνει το «μπόνους» των 150 ευρώ η κυβέρνηση. 

Δείτε τη νέα προσφορά:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις