Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

...η ανθρωπότης μετατρέπεται σε αγέλη για την ανοσία των αμνών πίσω από το τείχος του τεχνολογικού παραπετάσματος μετά το καλοκαίρι.

 


Νίκος Πρασσάς

Και επειδή ο κοροδοϊός είναι μετεωρολογικά προβλέψιμος η ανθρωπότης μετατρέπεται σε αγέλη για την ανοσία των αμνών πίσω από το τείχος του

τεχνολογικού παραπετάσματος μετά το καλοκαίρι.

«Οι ΗΠΑ θα ξοδέψουν 3,5 δισ. δολάρια για να αγοράσουν και να δωρίσουν 500 εκατομ. δόσεις του εμβολίου Pfizer σε ορισμένες από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, προτρέποντας και άλλες χώρες της G7 να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο».

:

– Μα, τί καλοί άνθρωποι αυτοί οι Αμερικάνοι... Δεν θα αφήσουν κανένα κακόμοιρο ανεμβολίαστο.

– Το δηλητήριο δεν κοστίζει, τσάμπα είναι. Μόνο στην Ελλάδα το πληρώνεις ακριβότερα και διπλό. Με την ζωή σου κι από την τσέπη σου μέσω κρατικού προϋπολογισμού, για να ζουν οι δολοφόνοι που διαιωνίζουν τον θάνατο της Ελλάδας. Τώρα, παίρνοντας το φαρμάκι με ένα παγωτό δώρο, θα σώσεις και τα παιδιά σου από αυτήν την παλιοζωή παραχωρώντας τα ιθαγενειακά σου προνόμια στους απογόνους σου Αφροασιάτες. Τύφλα να έχει ο Μεγαλέξανδρος που τον είπαν και «δολοφόνο», γιατί σκότωσε τους προγόνους των ρυπαρών γενών τους και μπόλιασε τα μέρη τους με Ελληνικό πολιτισμό παντρεύοντας τις θυγατέρες της Ασίας με τους Έλληνες στρατιώτες του.

...

Ενώ αυτοί κάνουν το αντίστροφο (εξ)αφανίζοντας τα τελευταία σπέρματα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού με δηλητήριο μπόλιασμα και μουλαροποίηση όσων επιτρέψουν να επιζήσουν.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις