Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Ανατροπή με τους τρεις νεκρούς στην Κέρκυρα: Δεν ήταν ζευγάρι τα θύματα - Πώς έγινε το φονικό


 Γείτονας των δύο νεκρών φέρεται να ήταν ο δράστης και αυτόχειρας.

Τρεις νεκροί: μία γυναίκα και δύο άνδρες, είναι ο τραγικός απολογισμός από το διπλό έγκλημα μετά αυτοκτονίας στην περιοχή Δασιά της Κέρκυρας, την ίδια ώρα που συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος που όπλισε το χέρι του δολοφόνου φέρεται να ήταν μια ασήμαντη αφορμή, ενώ αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που τσακώθηκε με γείτονά του, ο οποίος τους σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, τα νέα στοιχεία ανατρέπουν πλήρως την υπόθεση.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, τα δύο θύματα δεν ήταν ζευγάρι, αλλά μια Ελληνίδα ιδιοκτήτρια που ενοικίαζε τα διαμερίσματά της τόσο στον δράστη και αυτόχειρα, όσο και στο άλλο θύμα, έναν Ελληνογάλλο.

Ο 60χρονος δράστης φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα, γύρω στις 11.30 το πρωί της Κυριακής (06/06), μετά από έντονο διαπληκτισμό, την άτυχη γυναίκα στην πίσω αυλή του σπιτιού της.

Εκεί βρήκε τραγικό θάνατο και ο 55χρονος Ελληνογάλλος, ο οποίος κατοικούσε στον πρώτο όροφο και φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει στον καβγά για να τον σταματήσει, χάνοντας τελικά τη ζωή του από πυροβολισμούς.

Στη συνέχεια, ο δράστης φέρεται να κλείστηκε στο σπίτι του, προχωρώντας στο απονενοημένο διάβημα με το ίδιο όπλο.


Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή αποκλείστηκε από ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας με αλεξίσφαιρα γιλέκα που έσπευσαν στο σημείο, καθώς οι πληροφορίες για τον δολοφόνο ήταν αρχικά συγκεχυμένες και τον ήθελαν να έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του με την καραμπίνα.


Ο άτυχος Ελληνογάλλος σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η Ελληνίδα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Διπλό φονικό στην Κέρκυρα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 06.06.2021

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν στον τόπο του εγκλήματος έξι κάλυκες, προσπαθούν πλέον να ξετυλίξουν το κουβάρι του νήματος και να διαλευκάνουν τα αίτια της τραγωδίας, παίρνοντας καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος τόσο του δράστη, όσο και των θυμάτων.
Διπλή δολοφονία στην Κέρκυρα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 06.06.2021

Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια προσπάθησε να κάνει έξωση στον δράστη, ο οποίος φέρεται να της δημιουργούσε αρκετά προβλήματα, ενώ ο Ελληνογάλλος μπήκε στη μέση για να την υπερασπιστεί και να τη σώσει.
Δράστης και ιδιοκτήτρια φέρονται επίσης να είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία να μην πληρώνει ενοίκιο, αλλά να περιποιείται τον κήπο του συγκροτήματος διαμερισμάτων, ωστόσο καβγάδισαν έντονα όταν του ζήτησε να φύγει, με αποτέλεσμα το δολοφονικό αμόκ του 60χρονου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις