Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ - Απίστευτη δήλωση Ν.Αναστασιάδη: Οι ανεμβολίαστοι να φορούν ειδικό βραχιολάκι για να μπορούμε να τους ξεχωρίζουμε!


 Κάποιοι ονειρεύονται κοινωνίες «Μεγάλου Αδερφού»

Σε μια απίστευτη δήλωση που παραπέμπει σε εποχές ναζί όπου φορούσαν το

«κίτρινο» αστέρι στους Εβραϊκούς πληθυσμούς αλλά και σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας προχώρησε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Αυτό που δήλωσε είναι πραγματικά τρομακτικό, λέγοντας πως η κυβέρνησή του πρόκειται να σκεφτεί το ενδεχόμενο να υποχρεωθούν να φορούν ειδικό «βραχιόλι» όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί για να καταστεί πιο εύκολος ο έλεγχος, άρα και ο εντοπισμός τους!

Μήπως σκέφτεται ο Κύπριος πρόεδρος να πυροβολούνται κιόλας μόλις εντοπίζονται;

Σε ερώτηση αν υπάρχει η σκέψη να φέρουν ειδικό βραχιολάκι οι μη εμβολιασμένοι, ο Αναστασιάδης είπε «θα το σκεφτούμε».

Στις δηλώσεις του είπε πως το κράτος δεν θα προχωρήσει σε νέα μέτρα που θα αποστερήσουν την ελευθερία των πολιτών, ωστόσο, όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο εμβολιασμός είναι πατριωτικό καθήκον!

Δηλαδή τι πιο φασιστικό μέτρο από αυτό του διαχωρισμού υπαρχή και μιλά για ελευθερίες των πολιτών ο Κύπριος πρόεδρος;

Ο Αναστασιάδης κληθείς να σχολιάσει το θέμα της αύξησης των κρουσμάτων και ερωτηθείς τι θα αποφασιστεί περαιτέρω, είπε ότι «οι αποφάσεις θα ληφθούν αφού εξετάσει μια διυπουργική επιτροπή τα κίνητρα και τα αντικίνητρα που πρέπει να δοθούν.

Η διαπίστωση είναι μια. Ότι υπάρχει μια έξαρση και ιδιαίτερα ο κίνδυνος προέρχεται από τη μετάλλαξη Δέλτα του ιού. Αυτό το οποίο απαιτείται, και πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι ανεξαίρετα, είναι ο εμβολιασμός. Οι νέοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι άτρωτοι. Μαγκιά δεν είναι να μην εμβολιάζεσαι, μαγκιά είναι να εμβολιάζεσαι και να προστατεύεσαι».

Όπως είπε, δεν μπορεί το 70% κάτω των 40 χρόνων να είναι ανεμβολίαστοι. Δεν επιτρέπεται να αγνοούν ότι 9 στους 10 που εισάγονται στα νοσηλευτήρια είναι ανεμβολίαστοι. Είναι μια εκ των ων ουκ άνευ πράξη που οφείλουν να λάβουν όλοι υπόψη και απευθύνθηκε κυρίως προς επαγγελματίες είτε της βιομηχανίας σίτισης είτε της ξενοδοχειακής ή της νοσηλευτικής. Γενικότερα, είπε, οφείλει ο καθένας να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες απέναντι στους συμπολίτες του.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι υπάρχει το δικαίωμα για μη εμβολιασμό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε «το δικαίωμα είναι δεδομένο, όμως, πρέπει να καταλάβετε» (σ.σ. ότι θα φοράτε βραχιολάκι για να ξεχωρίζετε).

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις