Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Έναρξης της Επιχειρησιακής Αποστολής της ΔΕΠ…Εν μέσω Θέρους!


 Η Διοίκηση Ειδικού Πολέμου είναι το προσωπικό Στοίχημα του  Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Φλώρου που είναι οπαδός του Κεραυνοβόλου Πολέμου ή της Άμεσης  Δυναμικής Αντίδρασης  …αλλά δεν γνωρίζουμε τις Εντολές που έχει ο Α/ΓΕΕΘΑ ,που θα πρέπει να έχουν δοθεί εκ των Προτέρων απο το ΚΥΣΕΑ!

Στα τέλη Ιουνίου αποκαλύπτεται η νέα Διοίκηση Ειδικού Πολέμου με την έναρξη της Επιχειρησιακής Αποστολής στην οποία θα παρουσιαστεί το σύνολο του προσωπικού αλλά και των μέσων τα οποία θα διαθέτει ο νέος Σχηματισμός…«Δεν γνωρίζουμε γιατί πρέπει να τα αποκαλύψουμε !!!»

Στον μείζον Σχηματισμό της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου θα ανήκουν η Μεραρχία των Ειδικών Δυνάμεων η οποία περιλαμβάνει το σύνολο των Μονάδων Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών και οι Πεζοναύτες.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις