Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Άρση μέτρων: Ανοίγει η μουσική, παρατείνεται το ωράριο και αυξάνονται τα άτομα σε γάμους και βαφτίσεις


 Η παράταση κατά μια ώρα στην απαγόρευση της κυκλοφορίας, η επιστροφή της μουσικής στην εστίαση και η αύξηση των ατόμων σε γάμους και βαφτίσεις από 1η Ιουλίου, από 100 άτομα θα αυξηθούν στα 200 αναμένεται να είναι οι εισηγήσεις της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων που θα συνεδριάσει την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  οι λοιμωξιολόγοι θα εισηγηθούν την επιστροφή της μουσικής σε καφέ, εστιατόρια, beach bars, το οποίο μάλιστα αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από το επόμενο Σαββατοκύριακο σε αντίθεση με το απαγορευτικό στους όρθιους πελάτες, το οποίο θα συνεχίσει να ισχύει κανονικά.

Στο θέμα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας εξετάζεται η επέκταση του ωραρίου επίσης από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη 1:30 αντί για τις 00:30 που ισχύει σήμερα.

Από εκεί και πέρα σχετικά με τη συζήτηση περί προνομίων των εμβολιασθέντων, νομοθετική ρύθμιση για την παροχή προνομίων στους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα δώσει το δικαίωμα στα εστιατόρια που το επιθυμούν, να δέχονται στους εσωτερικούς τους χώρους μόνο εμβολιασμένους πελάτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τα προνόμια για τους εμβολιασμένους ενδέχεται να επεκταθούν και πέραν της εστίασης, σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις ακόμη και γήπεδα.

Επισήμως η κυβέρνηση θα τοποθετηθεί για τις διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους μόλις το σύνολο των εμβολίων γίνει διαθέσιμο και για τις ηλικίες 18 έως 24 ετών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις