Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Σε λίγο θα ρίξουν και τα «ζάρια»: «Όσοι έκαναν Asrazeneca και δεν έπαθαν κάτι ας ξανακάνουν -Λογικά θα είναι εντάξει»


 Στο τέλος θα ξεκινήσουν να ρίχνουν τα "ζάρια" ή "τα χαρτιά" ή δεν ξέρουμε εμείς τι άλλο σχετικά με τα εμβόλια οι ειδικοί. Ακριβείς πληροφορίες δνε φαίνετai να παίρνουμε και όλα είναι στo περίπου.

Τι και αν έγινε ουσιαστικά αλλαγή άρδην της στάσης της ΕΜΑ για το Astrazeneca εδώ μάλλον μέχρι να "ξεστοκάρουμε" όλα αντιμετωπίζονται με ηρεμία (σε σημείο απάθειας θα έλεγε κάποιος;).

Ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε  στην ανοσία από τα εμβόλια και τις επαναληπτικές δόσεις.

Όπως είπε ο γιατρός, όσοι νόσησαν με κορωνοϊό έχουν ισχυρότατη ανοσία και θα κάνουν εμβόλιο μετά από 6 μήνες ως υπενθύμιση.

Επεσήμανε, δε, ότι αν κάποιος νοσήσει μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης δόσης, δεν χρειάζεται να κάνει τη δεύτερη, καθώς ο οργανισμός ήδη βρίσκεται σε ενεργοποίηση του αμυντικού μηχανισμού.

«Δεν είναι σωστό να πετύχεις και δεύτερη ανοσολογική απάντηση.»

Για όσους έκαναν την πρώτη δόση του AstraZeneca και δεν εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες, ο κ. Καπραβέλος είπε ότι μπορούν άφοβα να κάνουν τη δεύτερη δόση. 

Επίσης, για όσους εμφάνισαν προβλήματα ή ο γιατρός τους συστήνει να μην κάνουν το ίδιο εμβόλιο, η επιτροπή επιτρέπει την ανάμιξη των εμβολίων.

Τέλος, σχολίασε ότι όσοι νοσηλεύτηκαν κατά το τρίτο κύμα ήταν ανεμβολίαστοι. «Ο εμβολιασμός θα αποτρέψει το τέταρτο κύμα», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις