Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Πριν ανακαλύψουν ότι σκοτώνει ανθρώπους - Βίντεο: Ποιοι κυβερνητικοί και πότε διαβεβαίωναν τους Έλληνες πολίτες ότι το εμβόλιο της AstraZeneca «ήταν ασφαλές»


 Oταν στις 19 Μαρτίου δημοσιεύθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας Γερμανών επιστημόνων για τις θρομβώσεις που προκαλούσε το εμβόλιο της AstraZeneca, κανείς σχεδόν στην Ελλάδα δεν δημοσίευσε το άρθρο της DW. Μετά έλεγαν όλοι ότι ήταν απόλυτα ασφαλές στις ηλικίες πάνω από τα 18 έτη.

Μάταια το pronews.gr προειδοποιούσε για την έλλειψη κατάλληλης κυβερνητικής προετοιμασίας και έλλειψης γνώσης της κυβέρνησης για το τι μπορεί να προκαλέσει το συγκεκριμένο εμβόλιο (ήδη έχουμε επιβεβαιωθεί και για τις μυοκαρδίτιδες των εμβολίων mRNA).

To παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικό της άγνοιας κινδύνου και της ανεξήγητης εμμονής των κυβερνητικών και των «κυβερνητικών» επιδημιολόγων να εμβολιάζουν τους Ελληνες πάνω από 18 ετών με το εμβόλιο που σήμερα απαγόρευσαν.


Στις αρχές Μαρτίου οι πρώτοι θάνατοι οδήγησαν σε έκτακτη έρευνα στην Γερμανία και οι Γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν την αιτιώδη συνάφεια των εγκεφαλικών θρομβώσεων με τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca. Τα αντιγόνα ενεργοποίησαν θρομβοκύτταρα που έδρασαν στον εγκέφαλο.

Μετά ξεκίνησαν πολλές χώρες της Ευρώπης, με πρώτη την Δανία να το αποκλείιουν. Ο ΕΜΑ επέμενε ότι είναι ασφαλές. Μετά από ένα μήνα ανακοινώθηκε ότι η ΕΕ σταματά να αγοράζει τα εμβόλια αυτά. Οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης σταμάτησαν την διάθεσή του εμβολίου,

Όχι η Ελλάδα. «Το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλές έλεγαν»

Νορβηγοί ερευνητές από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Όσλο αποκάλυψαν ότι ο σχηματισμός των θρομβώσεων οφείλεται σε αντιγόνα, τα οποία προκαλούνται, λόγω ισχυρής ανοσοαπόκρισης στο εμβόλιο, σε θρομβοκύτταρα και τα ενεργοποιούν.

Στην Ελλάδα μας έλεγαν ότι ήταν ασφαλές παρά τους θανάτους και τα συνεχή εγκεφαλικά και εμφράγματα.

Σήμερα, επιτέλους είπαν ότι «Δεν συνίσταται σε άτομα κάτω των 60 ετών»! Και τι έγινε; Αφού έχουν ασυλία.

Τι κι αν πέθαναν 5, 10 ή 20 άνθρωποι; Καλή ψυχή!

Οι κυβερνητικοί έχουν ασυλία...

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις