Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Μάσκες και μέτρα για πάντα– Το ΒΙΝΤΕΟ που ξεμπροστιάζει όσα ισχυρίζονται παρά τους εμβολιασμούς

 


Μετά και από αυτό μοιάζει ξεκάθαρο: Κάποιοι, όχι όλοι, εκτελούν εντολές

Το el.gr είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν με την Susan Fiona Michie, την μαρξίστρια ακαδημαϊκό, καθηγήτρια Ψυχολογίας, διευθυντήτρια του Κέντρου

Αλλαγής Συμπεριφοράς και επικεφαλής της Ομάδας Έρευνας Ψυχολογίας Υγείας στο University College London (ΕΔΩ).

Η Michie ειδικεύεται στην επιστήμη της συμπεριφοράς!!! Όταν δεν συμβουλεύει την κυβέρνηση του, κατά τα άλλα δεξιού, Μπόρις Τζόνσον, βρίσκεται στο Κέντρο Αλλαγής Συμπεριφοράς του University College του Λονδίνου, στο οποίο αναπτύσσεται το πρόγραμμα του UCL «Human Behavior Change Project – Αλλαγή Ανθρώπινης Συμπεριφοράς» με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και όνειρό της είναι η «παγκόσμια καταστολή».

Στο νέο βίντεο που εντόπισε το el.gr παραδέχεται πως τα εμβόλια δεν θα δώσουν την «λύση» και τα κορωνομέτρα θα παραμείνουν, κάτι που δείχνει να συνιστά στόχο κάποιων –όχι όλων- υγειονομικών, οι οποίοι έχουν αφήσει, κατά τα φαινόμενα την επιστήμη τους σε δεύτερη μοίρα και λένε ψέματα στον κόσμο, ακολουθώντας εντολές.

Στην ερώτηση «είχαμε τόση πολλή ελπίδα στα εμβόλια, ότι θα άλλαζαν τα πάντα, θα έδιναν ένα τέλος στην πανδημία, θα έδιναν ένα τέλος σ’ αυτές τις αλλαγές που συνέβησαν στις ζωές μας. Πιστεύετε πως αυτό δεν θα είναι αρκετό;», η Michie απάντησε:

«Τα εμβόλια είναι ένα πραγματικά σημαντικό κομμάτι για τον ελέγχο της πανδημίας, αλλά είναι μόνο ένα κομμάτι…

Τα τεστ, η ιχνηλάτηση, το σύστημα απομόνωσης, οι συνοριακοί έλεγχοι είναι πράγματι βασικοί. Και το τρίτον είναι η συμπεριφορά των ανθρώπων.

Και αυτή είναι η συμπεριφορά της κοινωνικής αποστασιοποίησης, όταν είστε σε εσωτερικούς χώρους να βεβαιώνεστε ότι υπάρχει καλός αερισμός ή αν δεν υπάρχει, να φοράτε μάσκες και η υγιεινή χεριών και επιφανειών.

Θα χρειαστεί να τα διατηρήσουμε αυτά μακροπρόθεσμα κι αυτό θα ‘ναι καλό όχι μόνο για τον covid».

«Όταν λέτε μακροπρόθεσμα, τι εννοείτε μ’ αυτό; Πόσο πολύ;», την διέκοψε η δημοσιογράφος.

«Πιστεύω για πάντα!!!!!!!! Σε ορισμένο βαθμό», απάντησε η Michie με «σατανικό» χαμόγελο.

Ποιά επιστροφή λοιπόν στην κανονικότητα;;;; Ποιοί λένε ψέματα στους πολίτες ανά τον κόσμο;;;

Δείτε το βίντεο με την δημοσιογράφο να αναφωνεί «Ω Θεέ μου για πάντα»!!!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις