Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Μπέσσυ Μάλφα: Με πίεζαν με βρισιές, μούντζες και φωνές να παραβιάσω stop στη Συγγρού


 Η δημόσια καταγγελία της ηθοποιού για το απίστευτο περιστατικό που έζησε σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Τη δυσάρεστη εμπειρία που έζησε θέλησε να μοιραστεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μπέσσυ Μάλφα.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε τις φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου, του οποίου οι κάτοχοι με άσχημο τρόπο την πίεζαν όπως περιγράφει να περάσει stop σε παράδρομο της Συγγρού με κίνδυνο να συγκρουστεί με επερχόμενο λεωφορείο. Όπως αναφέρει τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός της φώναζαν, την μούτζωναν και την έβριζαν.

Γράφει στην ανάρτησή της η ηθοποιός: «Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν, είχε την απαίτηση ενώ περίμενα στο stop του παράδρομου της Συγγρού έξω από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,να παραβιάσω το Stop και να πέσω πάνω στα δύο λεωφορεία που έβγαιναν από κάθετο δρόμο δεξιά μου προς Συγγρού για να περάσει”. Νόμιζε “αυτός και η Κυρία του,ντυμένοι και οι δύο στα πανάκριβα ρούχα τους και μουντζώνοντας με τα πανάκριβα πολιτισμένα χέρια της η κυρία,κάτι ούρλιαζε ταυτόχρονα με τα πολιτισμένα ακαδημαϊκά ελληνικά της,εμένα την ανόητη που δεν σκοτώθηκα πάνω στα λεωφορεία να περάσει η αυτού εξοχότης τους. Το 2021 έτσι απλά αναφέρω την χρονιά αισθάνομαι διαρκώς ότι πάμε διαρκώς προς τα πίσω. Κάτι με τσιφλικάδες να το πω,κάτι με φεουδάρχες να το πω, ότι και να το πω, πρέπει να σταματήσει το μπόουλινγκ και η απαξίωση του ενός ανθρώπου προς τον άλλον. Παιδεία! Πολιτισμός!»..



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις