Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

BINTEO NTOKOYMENTO: Αδιάκοπη εισβολή παράνομων μεταναστών στον βόρειο Έβρο

 Έρχονται για να «ανανεώσουν» τον ελληνικό πληθυσμό

Συνεχίζεται η εισβολή παράνομων μεταναστών στον βόρειο Έβρο, καθώς όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το

pronews.gr περίπου 40 παράνομοι μετανάστες μπήκαν με το χαμόγελο στα χείλη στην χώρα μας από την Τουρκία. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pronews.gr τους συγκεκριμένους αλλοδαπούς τους σταμάτησαν στο Ορμένιο κάτοικοι και φώναξαν την αστυνομία. Συγκεκριμένα ο πάτερ του χωριού φώναξε κάποιον κάτοικο και αυτός με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία. 

Η εισβολή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, ακόμα και αν το υπουργείο Μετανάστευσης διαβεβαιώνει πως έχουν μειωθεί οι εισροές.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως πρόσφατα η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε προτείνει ως «λύση» για το δημογραφικό την «ανανέωση» του ελληνικού πληθυσμού με παράνομους μετανάστες. 

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του pronews.gr: Θυμηθείτε τα όσα είχε πει η Κ.Σακελλαροπούλου: 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις