Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Σοκαριστική καταγγελία βιασμού φαντάρου σε στρατόπεδο στην Ελλάδα - "Διατάχθηκε από λοχαγό"

 Μια σοκαριστική καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας για υπόθεση βιασμού φαντάρου στην Ελλάδα πριν από 10 χρόνια.

Ένας 32χρονος σήμερα άνδρας προέβη στη σοκαριστική καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού όντας φαντάρος με εντολή αξιωματικού πριν από 10 χρόνια. Μάλιστα, κατέθεσε και μήνυση στη στρατιωτική δικαιοσύνη εναντίον των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο μηνυτής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για όσα υποστηρίζει ότι υπέστη. Όπως τονίζεται ο αξιωματικός ο οποίος ήταν λοχαγός διέταξε στρατιώτες να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά καθώς τον είχε βρίσει.

«Μετά από προσβολές που δέχτηκα, απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς τη θέλησή μου» ανέφερε ο άνδρας. Εκεί φέρεται να τον νάρκωσαν και στη συνέχεια ακολούθησε η κακοποίηση.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση σύμφωνα με τον ίδιο «θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες».

Ο δικηγόρος του μηνυτή εκτίμησε από την πλευρά του ότι «είναι θέμα χρόνου να βρεθούν και να τιμωρηθούν».

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ3, στρατιωτικές πηγές ανέφεραν για την καταγγελία πως «η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά».



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις