Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Μπαίνοντας στο δεύτερο στάδιο της απεγνωσμένης προσπάθειας να μη μείνει κανείς ατρύπητος έστω μια φορά, μας είπαν πως πρέπει να πεισθούν οι σκεπτικοί

τον οποίων η πίεση από τους δημοσιοκάφρους αποδεικνύεται μη αποτελεσματική με αποτέλεσμα να πρέπει αναγκαστικά να κινηθούν άμεσα στο στάδιο εξοπλισμού των επικοινωνιολόγων, ψυχολόγων και πωλητών, ακριβώς όπως έχουμε δει και στην Αμερική. Mας αδίκησαν, γιατί εμείς να πάμε να μπολιαστούμε χωρίς λαχείο ή μπέργκερ, δηλαδή; 


Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει και το άλλο δέλεαρ για να επιταχύνουν τους εμβολιασμούς, θα μας κινητοποιήσουν με το να μας επιτρέπουν να μετακινούμαστε περισσότερο και να μπαίνουμε σε χώρους πράγμα που πάλι αποδεικνύει ότι ως τώρα το απαγόρευαν μόνο για να το δώσουν για “δώρο.” Ετσι είναι όμως οι σατανικές διαπραγματεύσεις, σαν την κατσίκα και το Χοτζα, κάνεις υποχωρήσεις για να διεκδικήσεις τα κεκτημένα. Tην ώρα που κιόλας πληθαίνουν τα περιστατικά θρομβώσεων από τα εμβόλια σε εφήβους, σε διάφορες χώρες αυτά ξεκινούν κανονικά και στην πορεία βλέπουμε.

Και, παρότι η ψευτοπανδημία σε συνδιασμό με την προηγούμενη ψευτοκρίση (που έτσι απλά μας προέκυψαν) μεταξύ άλλων είχε επιρροή στο ήδη τραυματισμένο δημογραφικό της χώρας μας, έχουμε μεγάλους ηγέτες που ξέρουν να δημιουργούν πλεονάσματα και σκέφτηκαν από μόνοι τους την ιδέα ότι οι λαθρομετανάστες που ήρθαν για λίγο διωγμένοι από τους τόπους τους που ειχαν πόλεμο με σκοπό να επιστρέψουν φυσικά πίσω σύντομα, τελικά είναι πολύ χρήσιμοι να παραμείνουν για να το λύσουν αυτοί. Ενω παράλληλα στο Βερολίνο έβαλαν τα θεμέλια του ναού του ενός, ενός ναού υποταγής απάντων κάτω από την εξουσία του. Όμως για να το επιτύχει αυτό θα πρέπει να πιάσει ακόμα κι αυτούς που όχι μόνο διατηρούν τη διαφορετικότητα στην όψη χωρίς αυτή τη μουσούδα, αλλά και την ατομική τους ιδιαιτερότητα ως ανθρώπινα όντα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις