Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Dr. Damian Wojcik: «Οι ασθενείς μου δεν είναι αρουραίοι για να θυσιάζονται στο παγκόσμιο πείραμα του εμβολιασμού»!


 Ένας ακόμη γιατρός κατά του παγκόσμιου προγράμματος εμβολιασμού, καθώς μετά τον Γερμανό ιολόγο Alexander Kekulé και ο Dr. Damian Wojcik αναφέρεται σε «παγκόσμιο πείραμα». 

Ο Wojcik είναι κλινικός διευθυντής του Northland Environmental Health Clinc στην Νέα Ζηλανδία. Έχει εμπειρία σε όλες τις πτυχές της Γενικής Πρακτικής και της Ολοκληρωμένης Ιατρικής.


Σε βίντεο που εξηγεί τη θέση του, ισχυρίζεται πως ως γιατρός είναι υποχρεωμένος να βγει να μιλήσει μπροστά με αποδείξεις ότι το εμβόλιο προκαλεί χιλιάδες θανάτους.

«Κάνω το βήμα να μιλήσω δημόσια μαζί με μια ομάδα ιατρικών συναδέλφων σχετικά με τις βαθιές ανησυχίες μου για την διάθεση εμβολίων Covid-19 σε όλους τους Νέους Ζηλανδούς», αναφέρει ο Dr. Wojcik, σύμφωνα με το infowars.com. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί βρίσκονται σε δύσκολη θέση, όταν τους ζητείται να προωθήσουν το εμβόλιο παρά την περιορισμένη ανάπτυξή του και ενδείξεις θανατηφόρων παρενεργειών.
«Μέσα σε πέντε μήνες από τις 14. Δεκέμβρη του 2020 υπήρξαν 4.434 θάνατοι στις ΗΠΑ μετά το εμβόλιο και με αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών», αναφέρει.

Ο Wojcik εξηγεί ότι, σύμφωνα με τον ιπποκρατικό όρκο, οι γιατροί υποχρεούνται να μιλήσουν.

«Νομίζω ότι ως γιατροί δεν μπορούμε να είμαστε πιστοί στον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας και ταυτόχρονα να παραμένουμε σιωπηλοί απέναντι σε μια πειραματική θεραπεία που επιβάλλεται από τον φόβο, την απειλή απώλειας της ζωής, τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, την πιθανή απώλεια ιατρικής, νοσηλευτικής ή πανεπιστημιακής εκπαίδευσης», δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο Wojcik σε ένα βίντεο που θα συζητηθεί.

«Ορκίστηκα να τιμώ τον όρκο του Ιπποκράτη. Πρώτον: Μην βλάπτεις. Δεύτερον: Θεράπευσε αν μπορείς. Και τέλος φροντίδα μέχρι τέλους. Κάποιοι στη Νέα Ζηλανδία θα έλεγαν ότι αυτή η ζημιά (με τα εμβόλια) είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να σταματήσουμε την πανδημία Covid-19 και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Η απάντησή μου σε αυτά είναι: "Όχι στις ώρες μου και όχι στους ασθενείς μου. Οι ασθενείς μου δεν είναι εργαστηριακοί αρουραίοι για να θυσιαστούν σε ένα παγκόσμιο εμβολιαστικό πείραμα"», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Θυμηθείτε τι είχε πει ο Α.Κεκουλέ: 


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις