Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

Η ΕΣΗΕΑ έστειλε στο πειθαρχικό τους απεργοσπάστες του ΣΚΑΪ!


 Θλιβερή εξαίρεση χαρακτήρισε η Ένωση των δημοσιογράφων το στήσιμο απεργοσπαστικού μηχανισμού από τον ΣΚΑΪ

Τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ Βασίλη Παπαδρόσο και τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη παρέπεμψε η ΕΣΗΕΑ στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να απολογηθούν για το στήσιμο απεργοσπαστικού μηχανισμού και το σπάσιμο της απεργίας.

Παράλληλα ζητεί τη διερεύνηση τυχόν άλλων υπευθύνων προκειμένου να λογοδοτήσουν στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

Να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ δεν είχε δώσει οδηγία για απεργιακά δελτία όπως επικαλέστηκαν δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί ενώ από την απεργία εξαιρούνταν μόνο οι συνάδελφοι που κάλυψαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, για να τις καταγράψουν και όχι να τις μεταδώσουν «ζωντανά».

Οι πρακτικές αυτές, σημειώνεται στην ανακοίνωση όσον αφορά το στήσιμο απεργοσπαστικού μηχανισμού από τον ΣΚΑΪ, «είναι καταδικαστέες  από το σύνολο των συναδέλφων και οι ελάχιστοι δημοσιογράφοι που διαχωρίζουν τη θέση τους, στην ουσία αδιαφορούν για το κοινό συμφέρον αλλά και για τον σημαντικό αγώνα που δίνει ο κλάδος. Θα αντιμετωπιστούν όπως ορίζει το Καταστατικό της ΕΣΗΕΑ από τα αρμόδια όργανα».

Να σημειωθεί ότι η ΕΣΗΕΑ συμμετείχε στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Πέμπτης κατά του εργασιακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: avgi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις