Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τηλεθεατή που τον αποκάλεσε "σκουλήκι περιπτερά"


 "Μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο. Εμένα θα παίρνεις να με βρίζεις κάθε πρωί, σ' το επιτρέπω", του απάντησε μεταξύ άλλων.

Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τετάρτης (02/06) με έναν τηλεθεατή, ο οποίος τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά».

Διαβάζοντας τα μηνύματα των τηλεθεατών, ο παρουσιαστής της εκπομπής του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο, το οποίο αναφερόταν σε αυτόν ως «σκουλήκι περιπτερά», καθώς στο παρελθόν είχε δουλέψει σε περίπτερο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε τονίζοντας ότι είναι τιμή του και καμάρι του που έχει εργαστεί σε περίπτερο, όπως και σε οικοδομές, αλλά και σε νεκροταφείο, ενώ δεν δίστασε να απευθυνθεί και στη γυναίκα του τηλεθεατή.

«Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει "σκουλήκι περιπτερά", ο Ιωάννης Σου…ης. Άκου να δεις, ρε φίλε, εγώ δουλεύω από τα 11 μου χρόνια. Και περιπτεράς ήμουν και στεφάνια στο νεκροταφείο έχω σηκώσει και σε οικοδομές έχω δουλέψει… Αυτοί είναι τίτλοι τιμής. Κατάλαβες; Είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και αν σου πω και τις συνθήκες που δούλεψα βάρδια σε περίπτερο, αλλά δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω. Σκουλήκι και περιπτεράς, λοιπόν, ό,τι πεις, ρε μεγάλε, ό,τι πεις», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη γυναίκα του, της είπε να τον προσέχει γιατί είναι επικίνδυνος και «κάποια μέρα θα εμφανιστεί στα δελτία ειδήσεων». Προέτρεψε μάλιστα τον τηλεθεατή να μην βαράει τη σύζυγό του, αλλά να εκτονώνεται στον ίδιο κάθε πρωί.

«Εγώ θέλω να πω στην κυρία, τη σύζυγο του Ιωάννη, να τον προσέχετε γιατί αυτός είναι επικίνδυνος, μαντάμ. Τι ξύλο πρέπει να έχετε φάει εσείς, δεν περιγράφεται. Κάποια στιγμή θα δείτε, θα είναι στα δελτία ειδήσεων αυτός, γιατί είναι από αυτούς τους μάγκες οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά με έναν πολύ εύκολο τρόπο να κάνουν bullying σε ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση. Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο. Εμένα θα παίρνεις να με βρίζεις κάθε πρωί, σ' το επιτρέπω», πρόσθεσε ο Παπαδάκης.Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις