Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Εύβοια: Τους έκαναν καταγγελία επειδή έφτιαχναν ράμπα για ΑΜΕΑ – Συνελήφθη ο υπάλληλος του έργου

 


Στην Εύβοια και συγκριμένα στην παραλία των Πολιτικών σημειώθηκε ένα πρωτοφανές περιστατικό. υπάλληλος του Δήμου Διρφύων τοποθετούσε ράμπα για ΑΜΕΑ και καταγγέλθηκαν για καταπάτηση αιγιαλού.

Εύβοια – Έκανε επώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία για καταπάτηση του αιγιαλού!

Για να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την θάλασσα οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, στην παραλία των Πολιτικών στην Εύβοια, συνεργείο υπό τις εντολές του Δήμου Διρφύων τοποθέτησε ράμπα που οδηγούσε σε αυτήν.

Ωστόσο, μία κυρία κάτοικος της περιοχής έδειξε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στην… καταπάτηση του αιγιαλού, ίσως περισσότερο ευαισθητοποιημένη από την αδυναμία κάποιων συνανθρώπων, να μπορούν κι αυτοί να απολαύσουν τα αυτονόητα για όλους…

Συνελήφθη ο υπάλληλος του έργου

Έτσι λοιπόν και ενώ το συνεργείο τελείωνε την τοποθέτηση, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία για καταπάτηση του αιγιαλού! Με βάση τον ισχύοντα Νόμο και καθώς η καταγγελία ήταν επώνυμη, τα αστυνομικά όργανα συνέλαβαν τον υπάλληλο του έργου.

Εύβοια – Ο Αντιδήμαρχος πήγε στο τμήμα και έδειξε τα παραστατικά της νομιμότητας της κατασκευής και έτσι αυτό ολοκληρώθηκε κανονικά και ο υπάλληλος του Δήμου αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις