Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Για αυτά τα τρία ζώδια ο Ιούνιος φέρνει νέους έρωτες


 Ζώδια: Τα θέματα για την ερωτική αστρολογία τον Ιούνιο και σήμερα θα ασχοληθούμε με τα τρία που ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κρύβει νέους έρωτες και ρομαντικές αποδράσεις. ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Την ερωτική σας ζωή αυτή την περίοδο θα την εξετάσετε μέσα από πειθαρχία και σταθερότητα, χωρίς όμως να λείπουν και οι πρωτότυπες σκέψεις. Η λάμψη της προσωπικότητάς σας θα διαχέεται στο γύρω περιβάλλον και θα μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα διαμορφωθεί ένα ερωτικό κλίμα με νέα πρόσωπα ή θα αλλάξετε την οπτική σας απέναντι σε άτομα του παρελθόντος. Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει μορφή, καθώς θα είστε πιο ευέλικτοι σε προτάσεις και νέα πράγματα που θα παρουσιαστούν αυτή την περίοδο. Αποφύγετε συγκρούσεις και διαμάχες όταν αυτό είναι εφικτό και μην μένετε σε εμμονές του παρελθόντος που σας κρατούν δέσμιους. Εξετάστε με περισσότερη ανάλυση θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας και μην απογοητεύεστε, όταν υπάρχουν μικρές εντάσεις.  Ο  Ουρανός θα φέρει απρόβλεπτες αλλαγές και εξελίξεις σε ζητήματα που μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν ήσασταν σε θέση να τα εξετάσετε. Μείνετε απλά ψύχραιμοι και ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σας δημιουργούν αισιόδοξες σκέψεις.


ΖΥΓΟΣ

Οι εξελίξεις αυτή την περίοδο θα είναι αργού ρυθμού, γιατί θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε μία ανάσα από το παρελθόν. Ενώ έχετε την ευκαιρία να δείτε με διαφορετική οπτική την ερωτική σας ζωή, θα επικεντρωθείτε σε θέματα που πηγάζουν από τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα εξετάσετε με σταθερότητα τα βήματά σας και θα δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές αυτό το διάστημα. Σχέσεις που σας έχουν κουράσει, απλά θα πάρουν τον δρόμο τους. Άτομα που στο παρελθόν αγνοούσατε και είχατε μία αποστροφή, πλέον θα τα δείτε θετικά και ίσως συνάψετε σχέσεις μαζί τους. Νέες ερωτικές επαφές που θα δημιουργηθούν, θα στηριχτούν στην ωριμότητα και την υπευθυνότητα που θα δείξει ο νέος σας σύντροφος. Η υλική σας ασφάλεια θα έχει προτεραιότητα στις νέες σχέσεις και θα εξετάσετε σε βάθος τα συναισθήματα που τρέφονται προς το πρόσωπό σας. Ο Κρόνος θα παρεμβάλει εμπόδια και θα πρέπει να δείξετε προσοχή στην κτητική σας διάθεση.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγωνιστική διάθεση και η όρεξη για δράση θα είναι μειωμένες αυτή την περίοδο για αυτό καλό θα είναι, να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ο Ποσειδώνας θα διατηρήσει την φαντασία σας και ένα ονειρικό χρώμα μέσα στις σχέσεις σας. Θα ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας και θα λάβετε τις ανάλογες αποφάσεις. Επίσης, θα προσπαθήσετε να θεραπεύσετε πράγματα που έχουν αφήσει κατάλοιπα από ένα αρνητικό παρελθόν. Ο ρομαντισμός και η καλλιτεχνική διάθεση θα αλλάξει το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και θα ενισχύσει κοινούς στόχους με τον σύντροφό σας. Τα μακρινά ταξίδια και οι διακοπές θα είναι στις αναζητήσεις σας, ενισχύοντας τον ενθουσιασμό και την όρεξη για να γνωρίσετε νέους τόπους. Η ευαισθησία και η μεγαλοψυχία σε λάθη που τυχόν έχουν υπάρξει από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι το κλειδί για να αναθερμάνετε την σχέση μεταξύ σας. Αγνοείστε λεπτομέρειές που μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην ομαλή επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Στραφείτε στον εσωτερικό του κόσμο και στα θετικά συναισθήματα.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις