Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. η ψυχολόγος της Καρολάιν – Τα ερωτήματα για τα πτυχία και η αποβολή από τη Μεγάλη Στοά (ΜΑΣΟΝΙΑ - ΤΕΚΤΟΝΕΣ;;;)


 Γλυκά Νερά: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς, καθώς οι αρχές ερευνούν και τον ρόλο της γυναίκας που παρουσιάστηκε ως ψυχολόγος του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν χαράξει ένα συγκεκριμένο δρόμο για να βρουν τους δράστες του άγριου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Ωστόσο, οι σημερινές αποκαλύψεις για την επικαλούμενη ψυχολόγο Ελένη Μυλωνοπούλου, θα εξεταστούν από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στο ζευγάρι, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του θύματος και μάλιστα η Καρολάιν της είχε αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες της ζωής της.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου, αξιωματικοί υπογραμμίζουν πως η συγκεκριμένη κυρία αποτελεί «αντικείμενο έρευνας» και «είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Αρχών και θα πρέπει να ερευνηθεί». Επομένως, η Ελένη Μυλωνοπούλου θα εξεταστεί με πολλούς τρόπους και όταν αυτό γίνει, η γυναίκα θα κληθεί ξανά στη ΓΑΔΑ για να δώσει εξηγήσεις.

«Να προσκομίσετε το πτυχίο σας στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων»

Την ίδια ώρα ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, ζητεί από την Ελένη Μυλωνοπούλου να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Σε επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, με αφορμή πρόσφατες διατυπώσεις της Ελένης Μυλωνοπούλου, τονίζεται:

«Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέρφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους».

«Το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμου 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος», αναφέρεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση.


Γλυκά Νερά: Τι υποστηρίζει η Ελένη Μυλωνοπούλου
«Ο καθένας  μπορεί να λέει οτιδήποτε. Έχω πτυχίο Μαιευτικής του ΤΕΙ Αθηνών και άδεια επαγγέλματος. Έχω πιστοποιητικά επιμόρφωσης για ψυχολογία προσωπικότητας, εγκληματολογία και κλινική ύπνωση και πιστοποιητικά από την Αμερική με τις άδειες τους», υποστήριξε η Ελένη Μυλωνοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του OPEN «Ελα Χαμογέλα» η ίδια μίλησε για το ζευγάρι και τόνισε πως την επισκεπτόταν μαζί με το μωρό τους: «Τα παιδιά ερχόντουσαν πάντα μαζί η Καρολάιν και ο Μπάμπης και έφερναν και το μωράκι τους μαζί πάντα και οι τρεις. Ο σύζυγος ήταν πολύ υποστηρικτικός. Κλήθηκα να καταθέσω την αλήθεια και καταθέτω μόνο την αλήθεια σε όλους σας», υπογράμμισε.

Την έδιωξε η Μεγάλη Στοά Ελευθεροτεκτόνων
Πριν από περίπου 3 χρόνια πάντως η Ελένη Μυλωνοπούλου φέρεται να εμφανιζόταν ως γιατρός. Σε αποκαλυπτικό έγγραφο φαίνεται πως τον Απρίλιο του 2018 η  Μεγάλη Στοά Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών την είχε αποβάλει από τους κόλπους της, με την κατηγορία ότι εκείνη παρουσιάστηκε ψευδώς ως Μαιευτήρας Γυναικολόγος, με ειδίκευση στο Λαϊκό νοσοκομείο και έχοντας κάνει αγροτικό στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Η επιστολή της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος από το 2018

Η επιστολή της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος από το 2018

Γλυκά Νερά – Σύζυγος Καρολάιν: Δεν έχει την παραμικρή σχέση η ψυχολόγος
Από την πλευρά του, ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είχε δηλώσει πρόσφατα κατ’ επανάληψη ότι επισκέπτονταν μαζί με τη σύζυγό του τη συγκεκριμένη ψυχολόγο, προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει ώστε η νεαρή μητέρα να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε μετά τη γέννηση του μωρού της.

Μάλιστα, δήλωνε ότι «η ψυχολόγος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την έρευνα» και ότι τον «έχουν κουράσει οι εικασίες».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις