Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που ανέτρεψαν τα πάντα στην υπόθεση – Γιατί φέρνουν τον πιλότο για κατάθεση


 Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Νέα στοιχεία και ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ψηφιακά ίχνη από μία κάμερα του σπιτιού του, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου συζύγου ήταν τα στοιχεία που ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα που είχαν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολίνας στα Γλυκά Νερά.

Τα ίχνη αυτά, που ανακτήθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, δίνουν ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό απ’ αυτό που περιέγραψε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος του θύματος, και για αυτόν τον λόγο αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πήγαν νωρίς το πρωί στην Αλόννησο με το ελικόπτερο της Αστυνομίας προκειμένου να τον μεταφέρουν στην Αθήνα για νέα κατάθεση, βάσει των στοιχείων αυτών.


Ο 32χρονος πιλότος βρισκόταν στο νησί για το μνημόσυνο της 20χρονης από χτες, Τετάρτη.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής όπου βρίσκονται τα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έχει κληθεί ένας άνδρας για να εξεταστεί, ο οποίος συνδέεται με επαγγελματική σχέση με τον σύζυγο της άτυχης 20χρονης.

Aπό την πλευρά του, ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, υπογράμμισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

«Η αστυνομία θα εξιχνιάσει αυτό το έγκλημα, γρήγορα όχι βιαστικά. Η αστυνομία είναι σε πολύ καλά επίπεδα όσον αφορά στην εξιχνίαση εγκλημάτων» σημείωσε στον ΣΚΑΪ.

Η Καρολίνα δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, όταν σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου συζύγου της, τρεις ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι τους, έδεσαν τον ίδιο ενώ στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν και να σωπάσουν την ίδια, της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο δίπλα στο 11 μηνών παιδί τους.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις