Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις για κορωνοπάρτυ στο ΑΠΘ (φωτο)


 Ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τις συλλήψεις για κορωνοπάρτυ στο ΑΠΘ τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 24, 18 και 21, οι οποίοι είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου το οποίο είχε εγκατεστημένα ηχεία και ενισχυτή ήχου μεγάλης ισχύος, προσελκύοντας αριθμό ατόμων πέριξ αυτού τα οποία συνωστίζονταν και δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο ελέγχων και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, ταυτοποίησαν τα στοιχεία και συνέλαβαν τρία (3) άτομα που παραβίαζαν μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού και διατάρασσαν την κοινή ησυχία, σε υπαίθριο χώρο του Α.Π.Θ.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 24, 18 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών σε συνδυασμό με έκτακτα μέτρα προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού και παραβίαση μέτρων για την τήρηση της κοινής ησυχίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της 13-06-2021 σε υπαίθριο χώρο του Α.Π.Θ., οι συλληφθέντες είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου το οποίο είχε εγκατεστημένα ηχεία και ενισχυτή ήχου μεγάλης ισχύος, προσελκύοντας αριθμό ατόμων πέριξ αυτού τα οποία συνωστίζονταν και δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Απογευματινές ώρες χθες εντοπίστηκαν οι παραπάνω στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις