Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Καταγγελία από Γάλλο υγειονομικό: Αυξήθηκαν κατακόρυφα τα εγκεφαλικά επεισόδια μετά τους εμβολιασμούς


 Σε μια καταγγελία προχώρησε Γάλλος υγειονομικός (τραυματιοφορέας) στην πόλη Λυών της Γαλλίας.

Όπως εξηγεί ο ίδιος σε βίντεο που ανάρτησε σε ανεξάρτητο δίκτυο  είναι οι συνεχείς οι περιπτώσεις επεισοδίων θρομβώσεων και εγκεφαλικών σε άτομα που έκαναν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Όπως εξηγεί ο ίδιος  τα επεισόδια έρχονται περί τις  15 ημέρες αφού έλαβαν το εμβόλιο. Όπως καταγγέλλει  ο ίδιος μετέφερε στο νοσοκομείο μια ηλικιωμένη γυναίκα 75 ετών με εγκεφαλικό επεισόδιο «Άγιος Ιωσήφ» μαθαίνοντας ότι η άτυχη  γυναίκα είχε κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού πριν δύο εβδομάδες περίπου.

Όπως λέει έθεσε το θέμα στην προϊσταμένη η οποία επιβεβαίωσε ότι έχουν αυξηθεί κατά πολύ παρόμοια περιστατικά για να του πει ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Μάλιστα όπως είπε η προϊσταμένη, η άτυχη 75χρονη «είναι δίπλα στο ψυγείο» θέλοντας να πει ότι η υγεία της είναι σε οριακό σημείο.

 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις