Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί έβαλε τα κλάματα στον "αέρα" - ΒΙΝΤΕΟ

 Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της ούτε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον "αέρα" της εκπομπής της "Ευτυχείτε" η Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας για τη Μαρία Ηλιάκη και το γεγονός ότι έγινε πρώτη φορά μητέρα.

Σχολιάζοντας το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ με τη φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη να βγαίνει από το μαιευτήριο με τον σύντροφο και την μπέμπα τους αλλά και τις πρώτες δηλώσεις της, είπε: "Έχω συγκινηθεί, γιατί με κάποιους ανθρώπους μπορεί στην πορεία να έχεις παρεξηγηθεί, ,τι έχει να γίνει. Εγώ όταν άρχισα να βγαίνω μπροστά στις κάμερες και με τη Μαρία και με τον Νίκο Μουτσινά δέθηκα πάρα πολύ. Και αν με ρωτάτε τώρα από ανθρώπους που είναι μπροστά στην τηλεόραση "με ποιους θυμάσαι να έχεις περάσει τις περισσότερες στιγμές" σίγουρα θα πω τη Μαρία και τον Νίκο".

"Και επειδή με τη Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές οι δυο μας και επειδή ξέρω πόσο ήθελε αυτό το παιδάκι και επειδή και εγώ είμαι σε μια φάση που... μακάρι ναι..." ανέφερε. Σε αυτό το σημείο έσπασε η φωνή της και άρχισε να δακρύζει. "Απλά συγκινούμαι" είπε κλαίγοντας με τους συνεργάτες της να προσπαθούν να την παρηγορήσουν. "Ήξερα πόσο πολύ το ήθελε, πόσο πολύ το... δεν ξέρω αν το προσπάθησε, αλλά έχω στο μυαλό μου όλο αυτόν τον καιρό με την εγκυμοσύνη της, όταν έμαθα ότι είναι έγκυος, παρ' όλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να πάω να την αγκαλιάσω... Μιλάμε μου έστειλε και μήνυμα "πόσο όμορφα μιλάς για εμένα", της έστελνα, συνέχεια έχουμε επικοινωνία και ξαφνικά σαν να έγιναν delete όλες οι άσχημες στιγμές και παρεξηγήσεις και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και τις δύσκολες. Είχαμε δεθεί πολύ και με τον Νίκο και είχαμε βιώσει στιγμές πολύ δύσκολες ο ένας του άλλου" τόνισε και διαμαρτυρήθηκε για τα κοντινά πλάνα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις