Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Κατερίνη: Ερευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου 61χρονου γιατρού μετά το εμβόλιο (ΒΙΝΤΕΟ)


 Σοκ και θλίψη προκάλεσε στην Κατερίνη η είδηση του θανάτου 631χρονου γιατρού-γυναικολόγου περίπου ένα 24ωρο μετά τη χορήγηση της 2ης δόσης του εμβολίου της Pfizer.

Οπως έγινε γνωστό, ο γιατρός από την Κατερίνη έκανε το εμβόλιο το Σάββατο και το απόγευμα της Κυριακής ένιωσε δυσφορία. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου τελικά κατέληξε.

Μιλώντας στο OPEN ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Ηρακλής Τσανικίδης, επισήμανε πως δεν έχει ακουστεί πως ο άτυχος άνδρας έπασχε από κάποιο σοβαρό νόσημα.

Και προσέθεσε: “Υπέστη ανακοπή στο σπίτι. Προσπάθησαν κάποιοι συνάδελφοι που ήταν στην πολυκατοικία να προσφέρουν πρώτες βοήθειες. Ηρθε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο”.

Πλέον, θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση στην Θεσσαλονίκη ώστε να απαντηθούν τα ερωτήματα που έχουν προκύψει, καθώς υπάρχει χρονολογική σύνδεση με το εμβόλιο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις