Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Κιλκίς: Έκρυψε σε δάπεδο φορτηγού 166 κιλά κάνναβης – Δείτε πώς τα ανακάλυψε η Iris (video)


 Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθη χθες (30 Μαΐου 2021) το απόγευμα στο Κιλκίς, ένας 37χρονος Σκοπιανός, για εισαγωγή και μεταφορά μεγάλης ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, ο 37χρονος εντοπίστηκε να έχει εισέλθει στην χώρα από το Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων, οδηγώντας φορτηγό όχημα διεθνών μεταφορών και να κινείται επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Τελωνειακής Υπηρεσίας Ευζώνων την Iris, εντοπίστηκαν πολύ καλά κρυμμένα κάτω από το δάπεδο του οχήματος 92 δέματα με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 166 κιλών και 862 γραμμαρίων.

Επίσης μέσα σε ένα από τα δέματα με κάνναβη εντοπίστηκε ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 8 φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο δέμα είχε διαφορετικό βάρος κι έτσι οι αστυνομικοί βρήκαν το κρυμμένο όπλο.

Το παραπάνω φορτηγό κατασχέθηκε, όπως και 3 κινητά τηλεφώνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις