Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Κ.Μπογδάνος για εγκληματικότητα: «Το υπουργείο Προ.Πο να αναλάβει τις ευθύνες του - Έχουμε φτάσει στο μη περαιτέρω»


 Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη λέγοντας πως το υπουργείο πρέπει να αναλάβει δράση, καθώς η κατάσταση σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας «είναι ίδια, αν όχι χειρότερη από την κατάσταση την οποία παραλάβαμε».

Ο νεόκοπος βουλευτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ επέρριψε ευθύνες στην ηγεσία του υπουργείου, αναφέροντας ότι στο ΑΤ Κολωνού που, όπως είπε, κανονικά η δύναμη του είναι 115 άτομα, «προσπαθεί να κάνει δουλειά ένας υπαστυνόμος με 21 άτομα».

«Το αρμόδιο υπουργείο πρέπει να ανεβάσει στροφές, αλλιώς κινδυνεύουμε ο προγραμματικός μας λόγος να μην υλοποιηθεί και να αποδειχθούμε ασυνεπείς. Η κατάσταση σε ιστορικές γειτονιές της Αθήνας έχει φτάσει στο μη περαιτέρω», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Και όταν τον ρωτούν για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαντά:

«Πρέπει να ανασκουμπωθούν, να ανεβάσουν στροφές, αλλιώς ο προγραμματικός μας λόγος κινδυνεύει να μην υλοποιηθεί και να μην είμαστε συνεπείς».

Παράλληλα χαρακτηρίζει την κατάσταση «μη ικανοποιητική» και συμπληρώνει: «Δεν μπορώ να λέω διαφορετικά πράγματα πριν τις εκλογές και διαφορετικά μετά», καταλήγει.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις