Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Κωδικός "Μύκονος" για τα κορονοπάρτι: Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. "αποκαλύπτεται"

 


Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την πάταξη των κορονοπάρτι στη Μύκονο, αλλά και άλλα νησιά "αποκαλύπτεται".

Η Ελληνική Αστυνομία θέλει να βάλει «φρένο» στα κορονοπάρτι και ειδικές ομάδες κρούσης αναλαμβάνουν αυτή την αποστολή.

Το σχέδιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, έχει το κωδικό όνομα «Μύκονος» και στοχεύει, κυρίως, στο να σταματήσουν τα κορονοπάρτι στις βίλες σε τουριστικούς προορισμούς της νησιωτικής, κυρίως, αλλά και της ηπειρωτικής χώρας.

Τα κορονοπάρτι μπορεί να αποδειχθούν «υγειονομικές βόμβες» και να οδηγήσουν σε νέα τοπικά lockdown, που θα βυθίσουν στην οικονομική δυσμένεια τους επιχειρηματίες.

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.
Ειδικότερα, το σχέδιο με τον κωδικό «Μύκονος» προβλέπει μία σειρά από κινήσεις για την πάταξη των πάρτι.

Στους σχεδιασμούς συμμετέχουν 10μελείς ομάδες κρούσεις, με συμμετοχή ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικού Σώματος, Αρχής Διαφάνειας, υπουργείο Ανάπτυξης και Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ακόμη, θα χρησιμοποιηθούν ασύρματες κάμερες ζωντανής μετάδοσης, drones περιπολιών, ενώ θα στήνεται και κέντρο επιχειρήσεων αλλά και «τράπεζα» συλλογής πληροφοριών.

Πλατείες, πεζόδρομοι, ταράτσες, παραλίες βρίσκονται στο στόχαστρο των ομάδων κρούσης στην ηπειρωτική Ελλάδα, σύμφωνα, πάντα, με τις πληροφορίες του τηλεοπιτικού σταθμού.

Σημειώνεται, μάλιστα, πως στα σοκάκια και τις παραλίες της Μυκόνου έχουν τοποθετηθεί 40 ασύρματες κάμερες, ενώ 15 drones θα αναλάβουν την επίβλεψη, από αέρος, σε πολυτελείς κατοικίες του νησιού.

Αυτά θα δίνουν ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων όπου θα λαμβάνονται οι απαραίτητες αποφάσεις.

Αντίστοιχες κινήσεις θα γίνουν αργότερα και σε: Σαντορίνη, Ρόδο, Πάρο κι άλλα νησιά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις